Khamis, 27 Oktober 2011

Tak terkata tapi masih berkata

Salam pembuka bicara..

Dah lama tak buka nuffnang. Semalam buka lah nuffnang kejap sebab nak update blog manager semua tu.

Barulah saya perasan yang nuffnang tak bagi buffered earning baru untuk saya. sobs.. Sedih. Yang ada hanyalah kempen-kempen biasa je untuk bulan ini.



Nasib, ada satu lagi buffered earning yang masih berjalan dalam blog ni. Itupun bulan lepas punya.

Bila lah nuffnang nak bagi BE baru lagi.

xoxo

30 komen:

Kakzakie berkata...

Ramai yg kena macam ini kan. Mr. nuff tu dah kedekut agaknya:)

Cik Anita berkata...

salam.

Akan datang BE baru tu. Cumanya Be tu belum sempat nak singgah! tak apa, duit BE ni kan untuk sambil-sambil je. hehe. Lama2 banyak lah tuu..

:)

::Aja:: berkata...

aja punye 0..releks jew?hehehe..xde any campaign pon.kikikik

Fara berkata...

Sbr ye. Ade rezeki, dtg 10 BE sekali. Hahahaha!

♥cmª shIemª♥ berkata...

huhu..cma punya pun tinggal satu je..

nabilah_2908 berkata...

tkpe la..bagi chance pada blogger yg lain lak tuk dpt BE... :)

lepas ni sure ada lagi... :)

rainyscream berkata...

saya xpernah dapat BE lagi ni T-T

aimie amalina berkata...

heeeeee
jgn sedih taw
cube lagi!

Akue Achik berkata...

sy tak reti lgsung bnda ni..huhu

qemaishak berkata...

xkisah pun pasal nuff ni sebab xpenah dapat hukhuk..

salam kenal juga..terima kasih sudi sgh blog qema:)

KhaiRin berkata...

sori br sempat menjengah utk BW

dpt byk2 nnt kena la belanja ya dhiera

Dalila Hamid berkata...

jarang dpt BE..... :(

BisMi Aishah berkata...

wah.. besnye..sy tak pnh dpt pun..
kehkehkeh

Juliet_iRa~" berkata...

heee..
jangan sedih..
nt ada la tu..:D

Daddylicious berkata...

budget lari kot...:)

Myra Jay berkata...

Samala kita takde BE baru..

Takpe sama2 kita usaha k :)

Ct Aja berkata...

Bonus BE utk thn baru tu..hihii

MaMa AiNi berkata...

kena sabar dhiera..siapa tahu esuk banyak dapat BE tu !!..

tiefazatie berkata...

untung ah..ada gak..ifa nie lg la xde lgsg..sob2..

Wanie berkata...

ok la tu..tunggu jadi ME die kasi satu lagi (: wanie ni BE pun dah xde..huhu

ILA HonEyBuNNy berkata...

tetiba rasa nak cek BE la...harine xsempat tgk lagi..ehheheh

Pocket berkata...

yang mana satu BE? yg SamsungGalaxy tu ker?pocket pung actually tak pandai sangat ^^

Mya berkata...

takpe nanti2 mesti dtg lg =)

Kancil 8349 berkata...

bestnya ...macam korang

Kancil 8349 berkata...

bestnya ...macam korang

asnizaziz berkata...

wahh untunglah dpt BE from nuffnang.sobs :(

Syuxer berkata...

mintakla dengan nuffnang nak BE..:)..nanti dorang akan mempertimbangkan

ctk berkata...

bab BE ni memang sangat2 jeles~..huhu..tahniah yeee

Run Away berkata...

kena banyak besabar ni.....;d

nurfauzi berkata...

sabar.
orang lain lagi ado yang tak sangkut apo2 pun laie.
Dapat sinnggit duo pun kiro ok lah tu dari takdo langsung macam eden punyo blog