Khamis, 6 Oktober 2011

Spontaneous la sangat!!

Salam pembuka bicara..

Mood nak menulis macam sangat down. Kenapa ye?

Weekend hari tu, saya jumpa dengan kawan sekolah menengah. Dah lama tak jumpa dia sebab masa form dia pindah sekolah masuk sekolah teknik, nak ambil course fashion designer, saya tetap nak ambil pure science. Sekali jumpa-jumpa je dah ada 2 orang anak. Sangat terkejut!


Kami sama-sama tunjuk gambar kami berdua masa sekolah. Kelakar! Sangat comot! Disebabkan kami lain-lain kelas, kami suka tulis-tulis surat. Hahaha. Bukan lesbian ok. Tapi suka-suka tulis surat. Surat tu pun simpan lagi.

Anak-anak dia sangat comel. Saya datang terus nak manja-manja, dok berkepit-kepit dengan saya. Tak takut dengan orang langsung. Si kakak ikut muka ayah dia. Si adik ikut muka kawan saya. Dua-dua sangat petah nak cakap. Memang ikut perangai mama dia.

Ok. Itu je. Tak tahu nak tutup cerita. Kan dah cakap mood nak menulis lari. Ok. Bye!

xoxo

31 komen:

♥cmª shIemª♥ berkata...

bestkan dpt jumpe kwn2 time skolah dulu..
hehehe...soalan lazim yg ditnya
:cma..ko dah anak 2 dah??x sangka yea..sya bjg lagi ni..(sambil tgk pic lama zaman skola dulu)


:)

aNaYaNa berkata...

seronok jumpa kawan lama..ungkit cita zaman sekolah2 dulu semuanya sweet memori..:)

siti kektus berkata...

dah besar dah anak2nya. hehehe :p

tak pe, nanti mood tu dah puas lari, dia balik lah kan. ;)

MaMa AiNi berkata...

comel sgt..ni ank kawan dhiera ya?..mama suka dgn kanak2..skrg mama bermanja dgn ank buah je !!..he2x..

ctk berkata...

besnyer dapat jupe kawan lame...hehe..zaman utus2 surat lg ae :D

ctk berkata...

besnyer dapat jupe kawan lame...hehe..zaman utus2 surat lg ae :D

Ct Arina berkata...

WOW, umur bape dah ade 2 org anak? besnye kawen! ;D

faizal mohd berkata...

chomelnya anak dia. awak bila pulak. HeHe. :)

redza berkata...

sama la ngan sy..bila jumpa kawan2 lama mesti ada yg dh mempunyai anak...siap ditanya soalan cepu emas..ko bila nk kawen? huhuhu

ikatankasihku berkata...

takpe, ade ke takde cerita, kene adakan jugak..hehehe

bloghok berkata...

comot tapi comel

Ekmi Rabat berkata...

wahh..kalu saya musti terkeju gile. Mujuq la kawan2 saya masih masuk alam perkahwinan..tak lah terkejut sgt kalu jumpa.


My Latest Entry: The Greatest Love Story Earth Ever Had.

abghani berkata...

i folor yer

budakijaupendek berkata...

si kawan je dh kahwin ?
tuan belog ?
dh mak dara ke belum, hehe

athirah berkata...

hye2. sy pom ambik pure bio! seronok2!!

Tukang Karut berkata...

err... aku kalau boleh tak nak tengok gambar zama sekolah dulu... hoho... comot gila...

sUe UnniE;) berkata...

hamboi..da dua ank dia yeh.. oh nak jugak.. nak laki jugak..haha~

kayrul-shah berkata...

mesti seronok mengimbau kenangan lamakan...bila tengok anak kengkawan dah besar mesti terasa nak kahwin cepatkan...hehehhe

MerLe berkata...

bestnye jumpa kwn lama...sy lama dh x jumpa dorg..jumpa dlm fb je..hehe

rainyscream berkata...

sweet laa..sy and kawan2 form pun still contact. time cuti jumpa..ehehe

nabilah_2908 berkata...

bertahan yer...

kalau sy...entah ke mana2 tah kwn sekolah... ;)

Kancil 8349 berkata...

wah bestnya dapat jumpa kawan lama...kancil ndak jumpa mereka di realiti tapi jumpa kat alam maya nie je...

Lelaki Ini berkata...

cumel2!

::budak:: berkata...

cpt je kn mase berlalu..kwn sy pun da ade 2 org anak..hehe

asfira aminuddin berkata...

sweet dan comel. bestnyaaa! bila pulak tyme u kawin babe? hehe.

ILA HonEyBuNNy berkata...

mesti dia kawin awai kan....hehe..

kawan2 ila ramai anak sorg baru...ne terasa nak kawin neh...hehhe

Woofer Storm berkata...

pejam celik kita ni dah nak tua dah kan??ermmm putaran dunia..

takut dngn dugaan hidup,tapi memang best masa yang dah lepas..ermmm

iMBobo berkata...

ramai kwn dah beranak pinak hehe

Myra Jay berkata...

Myra dulu dengan best fren masa skolah dok gak tulis2 surat, love2 gitu..wahaha..

Tp now memasing dah kawen :)

APAN berkata...

tau2 dah ada 2 orang anak ye...terbaik betul mmbe tuh.huhu...ko bila lagi sis?haha...

Run Away berkata...

comot tu comel sebenar nyer...;d