Selasa, 21 Februari 2012

Menang GA kedua. Excited nak lebih!!

Salam pembuka bicara..


Hari tu kan ada join simple GA dari anies. [tekan sini]. Main teka je. Dah la tak pernah jumpa durian belanda kan~ Belasah je la. Tengok rupa tak ada la besar sangat. hehehe


sumber: anies & you


Jadi, saya taram la 1kg. [tekan sini]




tup tup tup.... Memang betul 1kg. hehehe


Maka, sabtu lepas saya dah terima hadiah GA dari anies. Tapi ahad baru bukak sebab abang posmen hantar hadiah hari sabtu tengah hari masa saya tengah bersiap-siap nak ke Melaka. Terima kasih anies. Dapat bahan bacaan yang simple tapi cukup berilmiah.




Pesanan dari anies.




Wah.. semua nak tayang. Almaklum, baru kali kedua menang GA dari blog ini. Blog yang lagi satu pun dah 2 kali menang GA jugak. hehehe


Terima kasih anies.


xoxo

68 komen:

LYAfrina berkata...

tahniah...

sedp lak tgk durian belanda..tbyang isinya y putih gebus tu

YaYaNsMuM berkata...

Durian belanda, besonyer!hehe.sedap kan, masam2 manis. Jgn tak taw, dolu2 kat kg, penah buat sayur masak gulai tuh...huhu, yang mentah lar. wahh..menang GA, bestnye...tak penah menang lagik..hehe

Kakzakie berkata...

Cempedak menjadi nangka
menang yg tak disangka

Tahniah dik... kakak ingatkan dhiera makan durian belanda hihi...

KhaiRin : anies berkata...

hrp2 x serik ya dgn GA ni.. ;-)

rozeeta rashid berkata...

wahh tahniah! tak pernah menang pun. sebab join pun tak pernah. haha.

::NureeN:: berkata...

alhamdulillah.. nureen pon mennag jgk.. x sangka yerr.. dpt buku ilmiah yg sama :)

アヌムちゃん berkata...

tahniah!

sweethOneY berkata...

waaa bestnya. tak pernah join pun GA ni apatah lagi menang. Hehe

wan nurul hezrina berkata...

tahniah=)sedapnya durian belanda=)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata...

wah.. untung la menang GA... rezeki kata kan.. lagi , ko ne xpernah nengok durian belanda ek :)

Ezad Skytech berkata...

hee...sy pun tak pernah tgk durian belanda depan mata..dgr pernah la..

wahhh..tahniah2 sbb menang GA tu...:D

♥cmª shIemª♥ berkata...

Wahh... beshnye..
alhamdulillah..tahniah :)

Kancil 8349 berkata...

tahniah...memang ndak sangka...:)

Gen2Merah berkata...

wahh bestnya.. tahniah dhiera.. saya pun x pernah lagi menang2 apa GA ni.. ehehe

Hanie Dew berkata...

untung laa...

terrer la ko tak pernah jumpa pastu dapt teka betul pplak tu. hehehe..

btw tgh hari panas ni kalau minum jus durian belanda ada best jugga akkkaa.

teha berkata...

syok nyee die mng :)

J.Syazwana berkata...

woot woot.
bestnya menang2 ni.
hehehe

tahniah2.
len kali boleh menang lagi :D

nabilah_2908 berkata...

tahniah Dhiera..!! ;)

Rtp Farra Arisha berkata...

durian belanda sedap rasanya! hehe would you like to join another contest? visit http://cpglobalintertrade.blogspot.com/ if you're interested to :)

Munnafendy berkata...

hehe rezeki durian belanda ni =)

HeNRieTTa JoSe berkata...

tahniah Diera....dah lamer xmam durian belanda....asik mam jus nye aje...xtaw fresh ke dr kotak....ekekeke...

syafiqakarim berkata...

hahah tahniah..
teka2 pun betul juga.
iqa xpenah makan durian belanda -.-

dhiera berkata...

@LYAfrina
sedap ye durian belanda ni?

dhiera berkata...

@YaYaNsMuM
errr...saya tak pernah makan. describe macam sedap je ni~

dhiera berkata...

@Kakzakie
tengok rupa pun sekadar dalam gambar kak~ tak tahu la besar mana, sedap mana. hehe

dhiera berkata...

@KhaiRin : anies
dah menang sekali mesti nak lagi. haha

dhiera berkata...

@rozeeta rashid
rajin rajin lah kalau sudi. hehe

dhiera berkata...

@::NureeN::
itu la.. tahniah nureen~

dhiera berkata...

@アヌムちゃん
trimas~

dhiera berkata...

@アヌムちゃん
trimas~

dhiera berkata...

@sweethOneY
try la join izza~

dhiera berkata...

@wan nurul hezrina
terima kasih..sedap ye~

dhiera berkata...

@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine
tahu tak pe. macam tak sangka pun ada ni~ hehe

dhiera berkata...

@Ezad Skytech
terima kasih.. kita serupa~ he

dhiera berkata...

@♥cmª shIemª♥
terima kasih..

dhiera berkata...

@Kancil 8349
terima kasih.. sangat tak sangka. he

dhiera berkata...

@Gen2Merah
terima kasih.. rezeki tak dijangka~

dhiera berkata...

@Hanie Dew
serius.. sedap sampai macam tu sekali ke?

dhiera berkata...

@teha
haruslah~ weee

dhiera berkata...

@J.Syazwana
first menang dari wana la~

dhiera berkata...

@nabilah_2908
terima kasih..

dhiera berkata...

@Rtp Farra Arisha
really?? thanx invite me~ hehe

dhiera berkata...

@Munnafendy
belanja saya makan durian belanda boleh?

dhiera berkata...

@HeNRieTTa JoSe
sedap sangat ke durian belanda ni?

dhiera berkata...

@syafiqakarim
terima kasih.. kite serupa laaa..

anamizu kaito berkata...

wahhhhh tererla dhiera teka! terus luck tuh!!! hehe

tahniah3!!!!! ^____^








luv,
cik ana

Daddylicious berkata...

main taram pun dapat hadiah!

hebat2!

best woo kalau makan durian belanda ni...

asfira aminuddin berkata...

wah babe! bestnyaaaa! congrats! mesti buku buku ilmiah tu menarik :)

aReLaN berkata...

congrats dhiera.bestnya dapat hadiah.saya masuk banyak2 GA stakat ni belum ada rezeki lagi.hoho

Juliet_iRa~" berkata...

rezeki k.dhiera..heee

:)

pss : ada tp ira da blk..xtau plak k.dhiera dtg..hee..mak ira y ckp akk 1 family dtg..:)

semutsengal berkata...

wahhh !


murah rezeki. Alhmdulillah.

Woofer Storm berkata...

untunglah..nak menang juga..hehehee

misskonspirasi berkata...

mak datuk beratnya.. pandai ar mein taka teki yek..tahniah2..

zulhilmi tempoyak berkata...

fuyoooo... ni hadiah ke hape..??

xnk share ngan kite ke.. hee...

tahniah la ape pon..

hmmm.. rs dye camne ek..

dhiera berkata...

@anamizu kaito
kebetulan kot~

dhiera berkata...

@Daddylicious
rezeki nama ye.. heehe

sedap ea?

dhiera berkata...

@asfira aminuddin
sangat berguna fira~

dhiera berkata...

@aReLaN
belum cukup bertuah tu.. tak pe, join lagi banyak2. mana tahu menang. hehehe

dhiera berkata...

@Juliet_iRa~"
itu la kan~~

la, yke? dah balik ea. tapi rumah tutup je plak~ tak 1 family pun. amar dengan tina tak ikut. hehe

dhiera berkata...

@semutsengal
alhamdulillah~

dhiera berkata...

@Woofer Storm
kena mencuba dulu la. baru ada chance~

dhiera berkata...

@misskonspirasi
kan~ tak sangka berat jugak buah ni~huhu

dhiera berkata...

@zulhilmi tempoyak
tah la.. tak penah rase buah ni~

BENA berkata...

wahhhhh syiokkkkk nyeeeeee ! hehehe :) hadiah yang di beri pon banyak manfaat kan :)

[sutera kasih] berkata...

syoknya dpt hadiah :)

Salina berkata...

tahniah..ooo..dhiera la salah sorang pemenangnya..berat jugak buah durian belanda tu kan..

Afzainizam berkata...

mmg jarang durian belanda ni ada sekarang.... kalau kat kampung2 pun pokok dia pun dah tak ada...

tahniahhhh.... mmg berilmiah bahan bacaan tu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy tukar manual transmision oil

.izzati liyana. berkata...

seronoknya menang. hehe. menarik pulak tu. durian belanda kan.