Ahad, 16 Oktober 2011

Trip to Labuan cancelled

Salam pembuka bicara..

Sepatutnya semalam sampai isnin ini, saya berada di Labuan bersama ex-housemate saya di UPM. Tapi plan terpaksa dibatalkan sebab saya harus memberi komitmen kepada kerjaya. Sedih.


Update cerita dari kawan-kawan di Labuan sajalah gamaknya. Dorang mesej,` dira jangan nangis-nangis ye’.  Kejap lagi mesej `baju kat sini cantik-cantik’. grrrrr.... bersabar lah wahai hati.


Ok lah,nak layan rajuk sorang-sorang. Nasib Z compensate harga tiket flight yang saya dah bayar dengan niat memujuk. Huhu

xoxo.

p/s: entri malas hari ahad. Tengah hujan ni, best tidur.
p/s: gambar adalah souvenir yang saya beli masa pergi Sabah tahun 2009. Batu-batu tu beli dekat Poring hot spring. Gelang Kristal beli dekat pasar tamparuli. Mutiara sangat heaven dekat Pasar Filipina.
p/s: nak tahu cerita saya masa di Sabah? klik sini

19 komen:

Ct Arina berkata...

alahaiiii siannye die. xpe2, nex time beli tiket terus pegi okeh. konfem jadik. hihik

rainyscream berkata...

lom perbah g sabah lagi T-T
org kata cantik. tp ujung miggu ni nak g sarawak~ ihihi

aReLaN berkata...

best kn klu sng nk jln2 mcm zaman sblm keje.dh keje ni.nk wat pape pn ssh.hmmm

nini berkata...

gambar2 ni buat saya rindu sabah...=D

BENA berkata...

kite xpenah pun lagi g sabah tau . ishhhh . bile la bole pegi nih . heeee ;)




jgn sedey2 tau dhiera ;)

Akue Achik berkata...

ada msa nnt pergi k..Lbn is my hometown.. :)

athirah berkata...

iyerrrrr mutiara nge manik kat sabah mmg cantik2. mmg kalo beli berbaloi. rambg mata.huks!

WAHIDA ALIAS berkata...

tak penah pegi labuan...kesian jugak kan?mesti best

alif haris berkata...

huhu kesian terpaksa cancel pulak kan ..
sabo je ler ..

redza berkata...

pegi je lain kali

アヌム ちゃん berkata...

mybe next time pulak kot..nnt plan lagi sekali k :)

ctk berkata...

jgn sedeh syg....nanti kamu akan kesana gak..percayalah..

lawa plak gelang tu.. xmo bg free ke ? hehehe

ghost writer berkata...

baru jer balik dari sana dan belikan someone souvenir.

Sarah Syazwani berkata...

trip sy ke sabah pd 7/10 pun cancel gara2 semua org xleh nk p..sedey..:(..x psl burn tiket

KhaiRin berkata...

lom ada rezeki tu tp sabo ye..

btw, bleh x nk minta emel? ada perkara penting la nk beritahu..nk ckp kt sini rs cm x best la...bleh ya?

Jue berkata...

xpe..len kali bole pgi
nsb la ade si Z kan
kalau x, lg sedih..duit burn

Hanie_Dew berkata...

aku pun penah alammi benda yg sama. tem tu nak gi singapore. tension siot. xpe. kalau ada rezeki tak ke mana. sampai jugak tu dhiera

nabilah_2908 berkata...

ala..ala....xpe la...lain kali plan betul2...boleh pergi lagi.. :)

cik dila berkata...

heehehee,takpela..dah compensate kan..next time pergi lagi eh..