Isnin, 9 April 2012

Voucher fast food

Salam pembuka bicara...


Petang-petang ni berblogwalking ke blog kawan-kawan. Masa masuk blog myra ternampak la voucher ni.


Sebenarnya, nak simpan voucher ni untuk diri sendiri tapi tak ada printer dekat rumah. Jadi, simpan dalam blog. Isnin print dekat office. Ngee...


Dah lama nak makan whopper jr ni. Sekali tu burger king buat promotion haruslah simpan kan? Nak voucher burger king juga? Boleh ambil dekat sini~






KFC pun ada juga. klik sini


xoxo

55 komen:

Cik Lia Lomi berkata...

wah..voucher!!..heee selalu dapat voucher kfc jer..burger king bukan ada dekat rawang ni..heee

dhiera berkata...

eh, BK tak ada kat rawang ke yunk? dalam jusco?

CintaZulaikha berkata...

bega king kureng la cik dhiera...

Ezad Skytech berkata...

heee..tak pernah makan Burger King ni...boleh cuba ni nanti..hee~

SYIRA RAHIM berkata...

waahhhh, seronoknya ada voucher. nak satu boleh? hihi :P

Myra Jay berkata...

Assalam Dear, TQ untuk petua denggi tu..
Adik myra masuk wad malam jumaat lepas, demam naik tinggi lepas minum air kulit tembikai tu.. harini tak tau boleh keluar ke tak.

CIK MAY berkata...

whooper mmg terbaek...nak la..

da emel tau kat dhiera..

sweethOneY berkata...

tq !

[sutera kasih] berkata...

alaa...smua tu valid kt peninsular m'sia je kan? :(

♥cmª shIemª♥ berkata...

wow..sounds great..en hubby suka la ngan BK ni..

Hanie Dew berkata...

wwooaaahh...cobaaannn...

syafiqakarim berkata...

hahah cun.
tp xkuar la.1sen pun xde.ciss

HeNRieTTa JoSe berkata...

xpernah lagi guna voucher2 macam nieh...hehehe....

aReLaN berkata...

hohho...nice tapi takleh pekena selalu sangat ni.kang boroi tak pasal2.

teha berkata...

wah , voucher... syook laa.. hee :)

NIZAM berkata...

whoa!lama tak mkn BK. sbb suke mcd. hehe.. BK pun susah nk jumpe. nk2 kalo spt sy yg tinggal di pantai timur ini. :(

Kancil 8349 berkata...

wah...nak juga nie

Woofer Storm berkata...

mcm best je ni...ehhehee

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata...

xtau aku cm ne nk guna voucher ni.. hehehe

nabilah_2908 berkata...

Burger King paling dekat...hmm...dekat JJ Bandaraya, Melaka Sentral...phewww..jauh gak tu.. :)

ctk berkata...

betul ke ni???nak2...hehehehe

J.Syazwana berkata...

kene print eh?
tapi die tak cakap suruh print pon.
hahaha !

okey nak print la.
akram hantu BK

Afzainizam berkata...

wooo boleh print bebanyak... oleh gua banyak kali... kenyang giler kalau balun sebiji BK ni

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
nissan ad resort y10

mama aini berkata...

dhiera..burger king dekat dgn rumah mama..tapi mama tak pernah try lagi..he2x..

MamaEma berkata...

owh burger king..ingatkan mekdi tadi

Cik Anita berkata...

wah. bab makan2 memang best yer..

Juliet_iRa~" berkata...

wahhh hee.. ;p

xnk mkn fast food!haha

puasa2..ngeee

kUyacUmi berkata...

valid sampai bila voucher ni??xnmpk la t&c dia kat bawah tu..

kUyacUmi berkata...

valid sampai bila voucher ni??xnmpk la t&c dia kat bawah tu..

dhiera berkata...

@CintaZulaikha
saya rasa burger king lagi best dari KFC. ngeeee

dhiera berkata...

@Ezad Skytech
cube la.. boleh tahan rasa ye~

dhiera berkata...

@SYIRA RAHIM
BK tu walk-in terus je~

dhiera berkata...

@Myra Jay
yke? mungkin tak sesuai untuk adik mira. sekarang dah sihat belum? guna petua ape pulak?

dhiera berkata...

@CIK MAY
sangat terbaek~

dhiera berkata...

@sweethOneY
welcome!

dhiera berkata...

@[sutera kasih]
alamak, tak sure la SK~

dhiera berkata...

@♥cmª shIemª♥
cma dah pegi??

dhiera berkata...

@Hanie Dew
cobaan~

dhiera berkata...

@syafiqakarim
ape lagi.. cari la abg ensem untuk belanja. ngee

dhiera berkata...

@HeNRieTTa JoSe
alamak, salah bagi info la.. BK tu bukan voucher tapi promo dari BK~

dhiera berkata...

@aReLaN
betul tu.. tapi jangan lupe exercise plak..

dhiera berkata...

@teha
jangan lupe untuk gunakannya.. ngee

dhiera berkata...

@NIZAM
terasa big mac macam whooper tak?

dhiera berkata...

@Kancil 8349
ape lagi kancil~

dhiera berkata...

@Woofer Storm
selamat mencuba~

dhiera berkata...

@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine
walk-in je~

dhiera berkata...

@nabilah_2908
jenuh jugak tu nak ke sana kan?

dhiera berkata...

@ctk
betul... amek la~

dhiera berkata...

@J.Syazwana
tak payah print wana.. walk-in je~

dhiera berkata...

@Afzainizam
tak perlu print~ walk-in je..

dhiera berkata...

@mama aini
rumah mama dekat dengan BK shell sebelah jusco bukit tinggi berdepan dengan GM klang ye?

dhiera berkata...

@MamaEma
bukan mekdi~ bukan~

dhiera berkata...

@Cik Anita
susah nak jumpe orang tolak makanan kan?

dhiera berkata...

@Juliet_iRa~"
diet ye...

dhiera berkata...

@kUyacUmi
tak sure la promo ni sampai bile. tapi walk-in je~