Sabtu, 8 Oktober 2011

Jalan-jalan Ipoh

Salam pembuka bicara..

Malam tadi Z tidur di rumah nenek saya. wink wink. Dia ada perbincangan sikit dengan ayah saya. Bincang pasal apa, jangan tanya saya. Saya tak tahu. hahaha

Hari ini kami berdua ambil cuti sebab nak ke majlis pernikahan rakan rapat saya di UPM. Dia nikah lepas asar nanti. Seorang lagi tukar status. Lepas ni, dah jarang jumpa sebab dia akan ikut suami ke Kuching. Suami dia doktor di hospital umum kuching. Sedih la pula kan? Sebab nanti tak dapat nak hang out together. sobsob

"ili, kita akan sentiasa rindu ili. sobs. tapi kita sangat seronok tengok ili akan bahagia di samping lelaki yang sangat ili cinta tu. barakallah!"

Ok lah. Saya dan Z nak ambil sepupu Z di UPSI. Kemudian terus ke Ipoh. Tak sabar nak tengok ili pakai baju gojes. Doakan perjalanan saya selamat.

xoxo

Entri hari ni tak ada gambar sebab nak cepat!

18 komen:

amna berkata...

tahniah utk rakan tu. mesti gojezz :)

MIMIE AIZA berkata...

ipoh my hometownn.. rindu nak balik ipoh.. nanti pegi ipoh kim slm dekat org ipoh yea.. hee

Kancil 8349 berkata...

selagi ada alam maya nie...selagi itu boleh berhubung...tidak kira telefon ke atau fb...masih boleh berhubung kan...walaupun ia sudah berbeza dari sebelum ini

ade2mama berkata...

untung la da bincang awal2 hehehe..
aty2 k:)

budakijaupendek berkata...

semoga sampai dgn selamatnya (:

Arpiiz berkata...

tahniah buat kawan awak tu..^_^

ctk berkata...

ramai tul yg nk kwen neh..jeles~..hahaha

sUe UnniE;) berkata...

tahniah utk ili. yep..cpt..cpt.. emm..jgn lupe haplod gmba yer. nak tgk bju gojes..hee

zulhilmi tempoyak berkata...

mmg pon...cara tulis pon mcm nk cpt je..

tp xpe...as long as u want to update...hihi

~SaL IjOu~ berkata...

seronok dpt bersama kwn baik di hari bersejarah kan~rasa sayu pun ade~

enEnfeeL berkata...

nama saya pun illi :)

ikatankasihku berkata...

happr bila tgk org lain lagi bahagia..hehehe

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata...

aku xpernah lagi berpeluang2 lepak2 kat ipoh.. lalu jerk ade la :)

asfira aminuddin berkata...

babe, ipoh tu hometown i. hehe. best kan ipoh sebab takde traffic jem. :P

Mommy Aisy berkata...

salam dhiera,

salam perkenalan. ohh..kwn sorg da mengakhiri zaman bujang. pas ni dhiera pulak ek! u will be the NEXT! amin.

ghost writer berkata...

z bincang tentang urusan lelaki tuh.haha

Run Away berkata...

best...dapat bersama kawan2 kan...;d

Terbang Bersamaku berkata...

memang sedih bila one of our best friend get married and have their own life.yelah sebba lepas tue baisenye dah tak boleh nak hangout mcm dulu2 lagi..