Sabtu, 29 Oktober 2011

Button mum kermit daisy la yang saya cari

Salam pembuka bicara..

Ingat tak entri saya pasal bunga hari tu. klik sini. Saya dah tahu dah nama bunga itu. Nama diberi adalah

jeng jeng (poyo la dhiera)
.
.
.
Bunga kermit @
Bunga butang @
Green kermit daisy @
Button mum kermit daisy

Buat ct yang tak dapat tengok gambar tu, inilah bunga yang saya cari tu.


Ini lah bunga Button mum kermit daisy!! Senyum je hari ni sebab dah tahu nama bunga ni. Kredit to asfiza sebab tolong carikan nama bunga ni.

Simple entri untuk hari ini. Hari ini mak long saya pindah balik kampung!

xoxo

31 komen:

NaeBlog berkata...

Oooo.... kermit pun kermitlah...
ha! cari bunga ni untuk...???

aimie amalina berkata...

awwwww
comei gile
bunyi name die pon comei

kekekee =]

Juliet_iRa~" berkata...

hee..bunga butang xpnh dgr..
spesies daisy ek?hee..
nice2 msti ada kaler lain kan??

psss : nape tak suka bau famous amos??

LINDAHERY berkata...

dhiera..hurmm bye-bye

ILA HonEyBuNNy berkata...

daisy pernah dengar..hehe...

ila senyum jugak la sebab tahu nama bunga ne jugak..ehhehe

::budak:: berkata...

owh, dulu ada bunga ni kat umah tp tak tau pulak nama dia cmtu..and kaler dia ada mcm2 kn..hehe

♥cmª shIemª♥ berkata...

pelik bonar namo eh..
hehe.suka cik dhiera kita..

MaMa AiNi berkata...

dhiera..panjangnya nama bunga tu !!..hu2x..

Nur Zulaikha berkata...

terima kasih n follow blog sy..sy dtg utk balas kunjungan..emm..pasal buku 'aku terima nikahnya' tu blh beli on9..tapi harga mahal lah sikit sebab dy charge utk pnghntaran skali..sy dpt murah sikit pun sebab kwn yg tawar-menawar n pos buku tu kat sy..hehe

Akue Achik berkata...

oh,,bunga matahari? hehe

fadh leyanie berkata...

uniknya nama bunga..hijau sedap mata tengok :)

~SaL IjOu~ berkata...

aduh..cantiknye..lagi2 warna ijou.suke!~

asnizaziz berkata...

nampak mcm buah durian.hehe

cik mun berkata...

mcm pernah tgk bnga ni..kat mane ek..huhu

Hanie_Dew berkata...

aku pun tak kenal sgt nama nama bunga ni. ni pun macam ala ala carnation jugak kan.

ctk berkata...

owh ini keee..baru nampak dengan terang! cOmey jugak ae...nama nyer pOnnn fuhyoooo! unik! hehehe...xpernah jumpe lg nie..

Ungu Violet berkata...

w0o0...bru tau nama dia kermit...hihi

KhaiRin berkata...

bunga betul ke bunga plastik?

Wanie berkata...

nape xleh tgk gmbar pun?huhuhu

sUe UnniE;) berkata...

tgk gmba tau tp nm tak tau..hehe.. kermit eh? oooo

fiezah91 berkata...

ni bunga betul ke bunga tipu ni?

nazirah berkata...

wowwww pnjgnye name munge ni tp niceee.. huhu.. :)

tiefazatie berkata...

owh..baru tau nie..hee

asfira aminuddin berkata...

eh i baru first tyme tgk bunga yg comel gila ni. cantik sangat!!!

Syuxer berkata...

nama pelik tapi kelihatan ia comel je hehe

Wen berkata...

aku suke... cumil hehe

muhamad hanif berkata...

bunga ?


ingat biskut tadi.



LALALALALALALALLA

rozeeta rashid berkata...

suka warna hijau ye? besarnya bunga ni.

ORLANDO AHMAD berkata...

nasib baik gua bukan mat bunga keh3

afzainizam berkata...

oohhhh ni orang panggil bunga kekwa.... kalau orang cina kata letak bunga ni ada ong mari masuk rumah...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
Cara Post mortem ayam dan lain2 burung

✿Dear Yayah✿ berkata...

hijaaauuuuuuuuuuuuuuu <3