Jumaat, 17 Februari 2012

Farewell party

Salam pembuka bicara...


Minggu-minggu terakhir bekerja di sini sebelum mulakan suasana dengan pekerjaan baru.


Sepatutnya, besok hari terakhir saya bekerja tapi saya kesian kan keadaan lab yang akan kekurangan staf. Lagi-lagi sekarang ni banyak foreign worker yang nak renew permit pekerjaan dorang. Dalam lab, mesti sangat banyak kerja. Jadi, saya extend sampai rabu minggu depan.


Tapi hari ini hari terakhir saya akan berjumpa dengan doktor dekat sini (sebab doktor ada rotation). Setiap hari jumaat je doktor akan datang sini. Lepas ni dah tak dapat nak bersembang, berlawak dan berbisik-bisik bersama-sama. Tempat kerja saya ni semua tak suka branch manager sebab dia pemalas. Sangat pemalas.


Sempena hari terakhir berjumpa dengan doktor ni, doktor belanja saya tart telur. Yeay!!! Import dari Kampar. hehe. Nak makan tart telur kejap lagi. Siapa nak join?


sumber: google


xoxo

66 komen:

dyg berkata...

woooww..nmpk deliciouuuusssssssss..

CintaZulaikha berkata...

adoiyaiii, dah lama ta makan tart telur..nampak sedap tuh..

ctzainal berkata...

wowee.sedapnyer tart telur. kesukaan nih!

Sue Unnie.. berkata...

nak..*drooling*

ce tnye dokte tu, xde lebih ker. send ckit..haha

budak kacamata berkata...

cdapnyer tat tlor..i like..hmm..pindah keje mane?ikut bakal suami ker?hukhuk

KhaiRin : anies berkata...

baik doktorrrrr

♥cmª shIemª♥ berkata...

*Sobs*

hari2 last bekerja mesti agak sedih kan..best cik dhiera siap sambung sampai hari rabu lg..
pekerja yg berdedikasi.. :)

tart telur...nyum3...nak5.. :)

oya berkata...

terus rasa nak makan tart telur..
sy follow awak tau

Ungu Violet berkata...

nak...nak...peberet ungu tu...huhu

Kancil 8349 berkata...

sedapnya kuih nie...

Ct Aja berkata...

Naj Jugak!!!! hihi

cikguNae berkata...

nampak sedap ni...

littledolphin berkata...

Yay ada orang belanja tart telur!

i'm drooling right now ...

Wen berkata...

nak 5 biji tart boleh? hahahha.... Dhieraaaaaa tak boleh pon. ade benda nak tanye dhiera ni... add wen la ek... wen wink... taip je kat situ. dalam blog ada page fb wen.

nabilah_2908 berkata...

mesti ramai yang rindukan Dhira kan..? hehe.. :)

ada banyak tu..nak satu... (^_^)

teha berkata...

nak2 tat telor tu ! dh lme xmkn.. hehe

Cikgu Ma berkata...

dapat keje ape plak? all the best yea...

nini berkata...

uit....sedapnya tattttt......gerammmmmm

cik pha berkata...

sedappp weyhh aku lapaarr!

Muhammad Saiazuan Norhalik berkata...

makanan menarik dan sedap untuk farewell party ;D

ciK LyndaWawa berkata...

sedapnye.............selamat bekerja di tempat baru.....

ciK LyndaWawa berkata...

edap.......selamat bekerja di tempat baru...heheh

BENA berkata...

tat telo memang bestttttttttt . manis tak dhiera ? heee :)

ILA HonEyBuNNy berkata...

sedap3......

baru makan tart telur picnic ritu...ehhehhehe

Ezad Skytech berkata...

wahh..tengok pun da tahu sedap ni..hee~

misskonspirasi berkata...

nakkkk.........hadoi nampak tart telo tue pewot kiter pon berlagu riang huhu

dhiera berkata...

@dyg
kan~

dhiera berkata...

@CintaZulaikha
ape lagi cari dekat bakery berdekatan la~ hehe

dhiera berkata...

@ctzainal
same! kita pun suka~

dhiera berkata...

@Sue Unnie..
alamak sue. dah abes~ hehe

dhiera berkata...

@budak kacamata
pindah kerja dekat klang. lari bidang~ hehe. supaya dekat dengan bakal suami. hehe

dhiera berkata...

@KhaiRin : anies
hahaha

dhiera berkata...

@?cma shIema?
tu la~ kejap sedih. kejap best ye.. hehee

Juliet_iRa~" berkata...

igt akk buat!

br nak minta resepi..;p

dhiera berkata...

@oya
oya, kita ada tanya something dekat blog oya~

dhiera berkata...

@Ungu Violet
yke?? pandai buat tak ungu?

dhiera berkata...

@Kancil 8349
as long as dia tak manis. dia sedap. kalau manis, tak sedap. huhu

dhiera berkata...

@Ct Aja
ala...dah abes~

dhiera berkata...

@cikguNae
memang sedap pun~

dhiera berkata...

@littledolphin
lap air liur tu cepat~

dhiera berkata...

@Wen
alamak..kita pun tak dapat add wen. bila kite bukak fb add wen ye~

dhiera berkata...

@nabilah_2908
haruslah..kita kan baik. pang!

dhiera berkata...

@teha
nyum nyum nyum~

dhiera berkata...

@Cikgu Ma
keje yang lari bidang~

dhiera berkata...

@nini
nini kan rajin. buat lah~

dhiera berkata...

@cik pha
pha sokmo lapa~

dhiera berkata...

@Muhammad Saiazuan Norhalik
farewell party yang biasa2 je.. macam unik la kan~ hehe

dhiera berkata...

@ciK LyndaWawa
thanx dear~

dhiera berkata...

@BENA
yang ni tak terlalu manis. kita suka. manis2 tak suka~
dah pesan dengan doktor, tak nak yang manis. hahaha. demand~

dhiera berkata...

@ILA HonEyBuNNy
picnic dgn tat telur. best ye~

dhiera berkata...

@Ezad Skytech
sangat sedap. nyum nyum nyum

dhiera berkata...

@misskonspirasi
lapa la tu. g makan~

rozeeta rashid berkata...

pekerja berdedikasi ni. sanggup extend sampai minggu depan. hehe.

tak pernah makan egg tart macam ni. pernah makan yang portuguese egg tart je. =)

Afzainizam berkata...

tart telur nampak kuning dia mcm memangil-mangil ajerr... tentu sedap rasanya kan...

Story terbaru blog kami...
masalah kereta lembab tak ada pickup

sweethOneY berkata...

wahhh lepas ni kerja mana ?

wan nurul hezrina berkata...

tart telur n tart nenas mkanan fav daku=)

Jue berkata...

all the best beb for new job!!moga sgalanya bjln lancar dan juga wedding preparation ko! x sbr nak tgk mende tu jadi! =)

Hanie Dew berkata...

oohh..tukar keje dah.cepat rasa masa berlalu. all the best kat tmpt baru, pengalaman baru, teman baru, yg lama jgn dilupa.

weddig photo wajib post ok.

.izzati liyana. berkata...

sdp ke tart telur? xpnh rasa. sbb mcm risau tbyg telur tu. err..

dhiera berkata...

@rozeeta rashid
portugis egg tart tu yg macam pastry kan? yang ni dari tepung luar dia. macam fruit tart gitu~

dhiera berkata...

@Afzainizam
yang ini sedap sebab dia tak terlalu manis~ hehe

dhiera berkata...

@sweethOneY
lepas ni satu tempat dengan tunang~ weeee

dhiera berkata...

@wan nurul hezrina
yke?? tart nenas saya makan yang mak saya buat je~ hehehe

dhiera berkata...

@Jue
thanx jue~

dhiera berkata...

@Hanie Dew
insyaallah hanie~ hehe

dhiera berkata...

@.izzati liyana.
bayang telur ape ni?