Selasa, 11 Oktober 2011

Majlis kahwin bertemakan moroccon style

Salam pembuka bicara..

Entri semalam, saya ada cakap nak tunjuk pelamin masa hari sanding rakan saya bukan? entri ini

Saje datang dewan malam sebelum hari bersanding, kalau datang time ni boleh bercamwhore. Nak bercamwhoring masa hari sanding macam segan plak kan? Dan ini lah pelamin yang cantik bertemakan morrocon style berwarna gold dan merah. Cantik sekali. Tengok sekali terus wow! Dan nak tengok berkali-kali selepas itu.


Tak ada gambar pelamin sahaja dalam simpanan saya. Yang ada gambar dua rakan saya berangan atas pelamin. Seorang tu pengantin lama.


Ini gambar pelamin dari tepi. Saya harap saya ada gambar yang lebih baik dari ini. Gambar arch juga, saya harapkan saya terfikir untuk ambil arch sahaja. Yang ada hanya ini.


Dah ada treaser baju sanding si gadis. Siapa tahu baju tu hampir sama dengan baju siapa? Designer baju kawan saya tu adalah designer yang sama masa artis ni kahwin. Beza ni cuma kain di bawah tak kembang. Kata designer ni, dia tu artis kena buat kembang-kembang. Kita bukan~ LOL. Special gile jadi artis. Designer ni juga yang mekap kan kawan saya. Sangat cantik mekap dia. Sungguh flawless dan mekap tahan lama.

Yang asal Ipoh tu boleh lah pertimbangkan untuk jadikan wedding planner kawan ni sebagai wedding planner kamu nanti. Sebab harga dia sangat berbaloi. Z kata "mesti ili habis lebih RM20k". Saya kata "ili tak habis sampai 20k pun". Hampir 20k pun jauh sekali~ Pada saya, sangat murah sebab hantaran ili pun guna fresh flower. Untuk ini, nanti saya share ok!

Wah, macam review kenduri sendiri la pula kan? Sila muntah cerita kahwin sehingga besok ye.

xoxo

30 komen:

Hana Soffelia berkata...

What? biar betik xsmpai 20k pun? Kagum.. ok2, Dhiera, sila review. Xmuat pun if cite org khwin ni. Hati berbunga2 baca. hahaha

psst, xdpt agaklah artis mana.

Myra Jay berkata...

Cantik kerusi pengantin tu, unik..
Lain dari yang lain.. ;)

dhiera berkata...

@ Hana Soffelia : ye hana. tak sampai 20k pun~ hasil dia sangat cantik!

@ Myra Jay : itu la myra. saya ingatkan mula-mula buaian. rupanya bukan~

abghani berkata...

rasa cam naik pelamim lagi..hahahahha

Fara berkata...

Wow! Tapi klu diberi peluang sekali lagi, sy tak nak bersanding.

=(

Fara berkata...

Eh, peluang sekali lagi tu mksdnye....klu diberi peluang dpt sy undurkan ms kawen dulu. Hiks~

APAN berkata...

canrik mmg cantik...tpi tah la...mungkin sebab aku laki kot...x plan pun nak wat mcm ni kalau kawen nanti.insyaallah :)

Run Away berkata...

kerusi pengantin tu santik...belim penah tgk lagi...;d

bloghok berkata...

bergaya nampak

dhiera berkata...

@ abghani : kalau pergi mana2 wedding kan boleh naik pelamin lagi. he

@ Fara : undur kan mas kahwin?

Iwanski berkata...

canteknyee...

redza berkata...

ni yg rasa nak kawen laju2 nih

dyg berkata...

bwh 20k?? terasa nk peluk bunga bulat2 tu..

Kakzakie berkata...

Bolehlah dhiera jadikan inspirasi kelak kan... Memang cantik:)

ikatankasihku berkata...

uniknyer pelamin dia...cantik :)

♥cmª shIemª♥ berkata...

dhiera...sgt cantik pelamin tuh.....huhuh...

amna berkata...

tema tu jarang2 saya nampak. nice! unik!

fadh leyanie berkata...

hiasan pelamin nampak simple dan indah..:P

cik dila berkata...

wow! tak sampai 20k? murah la kann..
tapi kerusi die cantik,mcm adae bumbung,duk dalam kerang gitew. heee

MaMa AiNi berkata...

salam dhiera..cantik pelamin ni nampak simple & unik..

budakijaupendek berkata...

hehek!
trsenyum sorang-sorang tengok pelamin.
tak fikir pun ni semua lg tp nice la pelamin tu.
cantik ^^

Mya berkata...

nampak cantik! =D

Kancil 8349 berkata...

cantik pelamin dia...unik dan menarik...

Kancil 8349 berkata...

cantik pelamin dia...unik dan menarik...

ghost writer berkata...

meskipun tak sampai 20k tapi ianya sangat mahal untuk satu majlis perkawenan orang biasa.

Ungu Violet berkata...

mak aih meletops..:)

Jue berkata...

urm xtau la sape artis yg pakai baju kawen yg lbh kurang sama =)

tp x smpi 20k? best gak tu weh

tiefazatie berkata...

wah...xsmp 20k??nice gle!

Ct Arina berkata...

kalau x smpi 20k kire ok le tu! btw, baju tu sumpah cantik! ;)

ctk berkata...

fuhyoo...nmpk mewahhh...dhiera nk sty;e ape lak..hehe