Khamis, 1 September 2011

Selamat hari raya semua

[Sticky post. New post: scroll down]

Salam pembuka bicara.

Saya, dhiera dengan ini ingin mengucapkan selamat hari raya aidilfitri kepada semua reader blog ini dan follower blog ini.


Saya ingin memohon maaf jika terdapat entri-entri saya atau komen-komen saya yang menyinggung perasaan kamu semua. Mohon maaf juga jikalau ada komen-komen kamu yang saya terlepas pandang. Selalu ye saya tak reply komen kamu semua tapi saya lagi suka terjah ke blog kamu semua. Bagi semua follower jika ada yang saya tak follow kamu dan nak saya follow semula, sila tinggalkan link.

Semoga raya kali ini memberi seribu erti yang penuh bermakna untuk kamu semua dan semoga amalan kita semua di bulan ramadhan yang akan berlalu ini akan diterima Allah SWT. Harap kita berkesempatan bertemu di Ramadhan yang akan datang.

Berhati-hati di jalan raya (rasanya ramai yang sudah mula balik kampung). Saya tak balik sebab nenek saya tinggal kat sebelah je. hek. Raya raya jugak tapi hati-hati tu penting ok!

Berhati-hati  jugak dengan juadah raya. Jangan makan semua yang ada. Makan sikit-sikit je. Rasa sekali makanan sudah memadai. Nak pergi banyak rumah kan? Jangan complain berat naik pula ye~

Owh, yea. Jemput-jemput lah datang ke rumah. Nanti boleh dapat ini.


xoxo

p/s: hari ini busy. Up entri pun lambat. he

25 komen:

budak kacamata berkata...

salam lebaran..maaf zahir batin..jmput dtg ganu..hukhuk

cik dila berkata...

Kak!!! Kad raya dah sampai..hoh yeah! hehe

eh kak! kite boleh dpt duit raya jugak tak???? *mata duitan,hahaha*

nelly berkata...

selamat ary raya !!

mary ann ;) berkata...

SELAMAT HARI RAYA CIK DHIERA!!!


raya nie jangan noti noti nahhh..hehehe

A i n n u r berkata...

selamat hari raya jua ^^ heheh

maaf zahir batin. <--ayat common kan. :D

ILA HonEyBuNNy berkata...

selamat hari raya maaf zahir dan batin...

nak wit raya...ehheheh

cik pha berkata...

samat ari raya dhila hehhe maaf banyok deh kalu aku ado komen y leh wat kau terasa ke ape sori deh hee

Bidadari Syurga berkata...

yayunkkkkkkkkkkk... angpau merah... isi merahkan? ok akak nak satu... ngeh ngeh ngeh

Bidadari Syurga berkata...

salam lebaran.... maaf kalau ada salah silap

siti kektus berkata...

selamat beraya! hihihi ;)

APAN berkata...

selamat hari raya gak la ye...minta maaf kalau de salah dan silap :)

alif haris berkata...

selamat hari raya :)

slh silap harap diampun ya..

-tulus ikhlas-
alif haris

Ungu Violet berkata...

selamat hari raya Dhiera...
maaf zahir batin...take care k..:)

echaRierie berkata...

Selamat Hari Raya juga Dhiera..
i received ur kad raya pagi tadi..
Sy pn nak mtk maaf juga klw ada terkasar bahasa ye..
;)

Hana Soffelia berkata...

Selamat Hari Raya Dhiera.. ^_^

Ezad Skytech berkata...

Salam Aidilfitri Dhiera..(^^,)

WAHIDA ALIAS berkata...

dtg blog awk 1st rye..SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN! =)

d_LA berkata...

hp eid mubarak dhiera..
maaf zahir batin..

take care^^

norsharmila berkata...

salam aidilfitri juge ;DD

Saiazuan berkata...

salam aidilfitri :D

ILA HonEyBuNNy berkata...

datang jalan2 raya kejap sini..nak makan kueh raya....ehheh

アヌム ちゃん berkata...

banyaknye angpoww.nakkk.heeee

.izzati liyana. berkata...

selamat hari rayaaaa. maaf zahir batin. saya nak duit rayaaa. ape kate post kat saya. bank in ke. boleh kan kan kan kan? :D

LoVe_LeEyA berkata...

selamat hari raya dhiera~ :)

nini berkata...

nak duit raya....=p