Isnin, 19 September 2011

1st GA dari Cik Kiah Ronggeng

Salam pembuka bicara...

Bagi tidak mengecewakan budak kacamata, saya join GA ini dengan rela hati. Suka tak?

Sebenarnya tak sempat nak update panjang-panjang hari ini, wa banyak kerja woo. Banyak report yang perlu di tanda tangani. Maka, banyak la paper yang perlu di teliti. Jadi, hadap lah kamu dengan simple entri ini. Naseb ada yang baik hati untuk tag saya.


Nak tahu syarat-syarat penyertaan, sila tekan gambar cik kiah yang comel itu ye.
Part paling susah, saya nak tag (sambil berfikir):

Maaf ya ini random tag. Feel free to join. he

xoxo

15 komen:

asfira aminuddin berkata...

wau great! thanks tag i tau dear! :))

aimie amalina berkata...

waaaaaa
gud2
gud luck dhiera!=]

アヌム ちゃん berkata...

gudlak ye.

Kancil 8349 berkata...

good luck...semoga berjaya

nabilah_2908 berkata...

kenapa la saya tak rajin nk join GA...huhu..

pape pun...good luck untuk kamu..mana la tau ada rezeki kan..? :) :)

Run Away berkata...

gud luck....;d

cik pha berkata...

aku harap kau mennag oooyeahhh

::budak:: berkata...

nak sain :)
hehe

ctk berkata...

smoga menang yeeeee...da lama xjoin GA. hehehe

Liza Razak berkata...

good luck ok? :)

Lia berkata...

gud luck dhiera ^__^

Myra Jay berkata...

Good luck dear :)

dhiera berkata...

thanx semua~

Afiqa Dayana berkata...

all the best ! hehe :D

cik kiah ronggeng berkata...

thanks and good luck ! ^^