Jumaat, 9 September 2011

Open house di rumah saya

Salam pembuka bicara..

Tahun ini, raya kedua baru saya beraya ke rumah saudara mara. Tapi tahun ni tak ramai yang join trip ni. Kalau tahun lepas ada 4 kereta, tahun ni dua kereta je yang pergi. Mak dengan ayah saya tak join sebab bersiap sedia dan masak makanan untuk open house malam tu.


Open house ini pun dalam family terdekat, rakan-rakan mak ayah (sebab dorang ada reunion sekolah menengah siang tu) dan rakan rapat adik-adik saya. Mak dengan ayah saya asalnya adik beradik angkat. Dorang satu sekolah dulu.


Sebab saya dah cengkelat masa siang, malam saya kena buat semua kerja la. sobs. Memang letih sangat malam tu.

xoxo

24 komen:

d_LA berkata...

kalo bab2 open house kena ajak dla ni..hehe

Ungu Violet berkata...

lepas2 raye nih mmg suka gi open haus...leh jimat...maklumlh bajet dh lari lepad raye...ngeeeee

ade2mama berkata...

knpe aku tidak dijemput heeheh

2 kete pown da rmai kn:) heeh..kopak duit tuan rumah nk bg duit rye huhuhuxt

next year ajr la ye:)

Mael Bandung berkata...

mari tutup aurat..

...............
OH! AURAT WANITA
1.leggingseksi//2.wanitamelayuseksa

NM02 berkata...

letih mmg le letih kan

tapi seronokkkk...

アヌム ちゃん berkata...

meriah ye ramai yg datang :) btw kad raya baru sampai hari ni^^ thanks tau~

http://frommetoyou85.blogspot.com/2011/09/dapat-kad-raya-lagi.html

kayrul-shah berkata...

time beraya nie memang best konvoi ramai2....makin sampai puas...

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata...

wah meriahnye.. umah aku xsempat nak wat open house :)

budak kacamata berkata...

lorr..ajak pon..hukhuk

::budak:: berkata...

memang letih kot..lg2 ank dara kan..hehe

MamaEma berkata...

minggu depan dah start bnyk open office..

khaifaiz berkata...

i like open house.. sejuk dan nyaman.. hehehhe

muhamad hanif berkata...

"cengkelat" tu ?


Errr

Wanita2u berkata...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

Kancil 8349 berkata...

wah nampak meriahlah...bestkan kalau dapat berkumpul macam nie

ILA HonEyBuNNy berkata...

ciannya letih...hehe

ne pun baru balik open house...heheh

syahirooAhmad berkata...

tak jemput pun.. sedey huhu

adan berkata...

wah.. mak aayah sebelum ni adek beradek angkat.. dah jodoh kan..

♥cmª shIemª♥ berkata...

buat open house mmg penat...
tp seronok dpt jamu tetamu yg dtg kan?

amna berkata...

seronoknya kalau dapat join.. makan free lg ^^

Myra Jay berkata...

Walau letih tapi happy kan..

Ct Arina berkata...

aik? x ajak pun? haha

.izzati liyana. berkata...

cengkelat tu apekah? penat tapi seronok takpelah kan. mcm berbaloi kita buat kerja.

dhiera berkata...

cengkelat ni macam lari dari buat kerja macam tu la~