Isnin, 27 Februari 2012

Sama ke tak?

Salam pembuka bicara..


Agak-agak ada persamaan tak?




dengan ini


sumber: beautifulnara.com


Tapi saya tetap suka kan ini,


sumber: ministry of moment


Lepas tengok-tengok perkahwinan artis terus teringat album majlis pertunangan saya hari tu, saya belum habis buat. Bila la nak pergi hantar printing ni dah 3 bulan bertunang, asyik postpone postpone je nak siapkan album. Bila tengok ticker wedding terus macam mengelabah sebab less than 6 months lagi. Alamak..


Semoga perkahwinan lisa surihani dan suami serta ana rafalli dan suami sentiasa diberkati Allah swt. Amin~


xoxo

31 komen:

Kancil 8349 berkata...

tulah dunia artis....apapun doakan mereka berkekalan dan ingat pada Allah

afwaazalan berkata...

kann?? same.. tp baju anna rafali cantekk!! :)

nazirah berkata...

hee aah macam same.. huhu.. ape2 pun moga mereka sume bahagia di atas perkahwinan mereka dunia akhirat amin ..

KhaiRin : anies berkata...

sm la kite..

nabilah_2908 berkata...

hampir sama..cuma part leher je beza sikit kan..? :)

apa pun tumpang happy dengan mereka..moga berkekalan hingga ke akhirnya...

eh..tuk Dhiera juga....moga Allah permudahkan segala urusan Dheira... :)

Kakzakie berkata...

Baju Lisa lebihkurang baju ratu London tak sangka ye... tapi Lisa lagi cantik:)

Anna raffali manis bila bertudung...

♥cmª shIemª♥ berkata...

Ketiga2 nye cantik..yg lisa surihana tu ade la rupe ckit.. hehe..
Alhamdulillah..semoga ijabkabul mereka hingga ke jannah..
Selamat mengira detik2nye cik dhiera.. ^__^

cik dila berkata...

kite pun suke tgk ana raffali ni kak,manis je die bertudung,lebih sopan.

cik pha berkata...

aku pun pilih yanggg ana jugakk nmpak comell je

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata...

ana rafali memang cute gilerrrrrrr.. :)

hana berkata...

mmg macam kate..
hehe..
semoga kekal..

J.Syazwana berkata...

saya suke grey dengan pink.
hehehehe
cantik :D

Cikgu Ma berkata...

ana rafali pu lebih kurang jerr..fit dengan body...apa2 pun doalah yg terbaik buat mereka...

Zakia berkata...

samalah!! tapi ana rafali lagi sweet :)

Ezad Skytech berkata...

hee..lisa tetap paling cute...:D

aReLaN berkata...

sedihnya lisa tak pilih saya.wuuuuu

Miss Konspirasi berkata...

mimik muka yusry and lisa tue mcm tak happy jea..pesal ek hehehe memandai jea misskonspirasi ni kan kan

cik CT berkata...

eh!!!samelah bju deorg...tiruuu ek??heheh...

Muhammad Saiazuan Norhalik berkata...

dalam 3 gambr tu, ana je tutup aurat :)

missSenget berkata...

sangat manis kan ana raffali..

baju die pn sgt nice~~

mama aini berkata...

ehem hampir sama baju lisa tu..ana pun cantik sgt bila bertudung..

Muhammad Saiazuan Norhalik berkata...

@Ezad Skytech

mungkin lisa nampak cute, tp tak tutup aurat.. :(

sweethOneY berkata...

kita ni sampai dah kawen, album tunang still tak print T___T

[sutera kasih] berkata...

sama betul kecuali bentuk leher baju je huhu

suka tgk ana tu jgk :)

Hana Soffelia berkata...

Kan? perasan jugak. sama.

ILA HonEyBuNNy berkata...

ala2 sama baju lisa kan....

cantik ana rafalli..;)

YOUsoF berkata...

Ha'a la.. Nyaris² nak sebjik baju LIsa dengan Kate kan..


Samalah kita, tetap SUKA gambar yang bawah tu.. Bertambah ayu bila Ana berhijab.. ;)


Semoga mereka berbahagia ke anak cucu cicit insyaAllah..

Afzainizam berkata...

untuk pengantin baru kita sama-sama doa kebahagian mereka berkekalan... yang terbaik untuk semua ...amin...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy pasang flash brake light

rozeeta rashid berkata...

wehh nak sama! tak ori betul la idea. haha. apsal muka diorang monyok je.

comel je ana raffali pakai tudung.

mizzura berkata...

dgr dak ofis ckp..mmg lisa nk bj sm yg mcm kate...cool..cool...nnt hilg serrriii...:-)

Juliet_iRa~" berkata...

sma..tu wife prince william kan..cpe ek namanya..huu lupa..:)..rsnya designer tu mmg inspired by them utk rekaan yusry n lisa tu..

suka gak baju ana raffali..nice..:)..tp ada y ckp xcntik..( cikgu sekolah ira y dah veteran) heee..sbb dia kata kaler tu nmpk tua...