Selasa, 16 Ogos 2011

Shopping raya dalam jualan gudang

Salam pembuka bicara...

Siapa yang belum shopping raya? Saya belum. Tapi baju raya dah ada. erk.. belum shopping tapi dah ada baju raya. Faham ke? Buat-buat faham la ye.

Weekend ini baru plan nak bershopping ke Jalan TAR dan SOGO (Ini sebab member dari Taiping nak turun KL. Kasi teman sama dia). Kebetulan ada jualan gudang sekarang ini, jadi harus terjah. Selepas frust tak sempat pergi jualan gudang LENO. Ingatkan sampai hujung bulan rupanya 4 hari je. huaa... Nanges sebab tak dapat usha sandal cantik walaupun tahu saiz saya mesti tak ada. Pesanan ikhlas untuk semua penjual kasut dan sandal, sila lah jual saiz 5 tu banyak-banyak. Ini asal berkenan je tak ada saiz.

Ok. Melalut.

Sekarang ini ada jualan gudang dekat Dewan MBSA Seksyen 19 sampai hujung bulan ini. Saya nak pergi tapi tak tahu sama ada nak beli ke tak? Mungkin tengok orang lain yang beli. Saya memang suka macam tu. Suka window shopping. Sebab tu kalau keluar dengan Z, dia saja yang shopping sakan. Saya tolong tengok sambil pilih je.


Maklumat lanjut klik sini.

Nak pergi Dewan MBSA Seksyen 19 ni senang je. Tapi saya yakin mesti barang lelaki lagi banyak dari barang perempuan.

Jom shopping.

xoxo

34 komen:

Sidratul Muntaha berkata...

Saya pun belum shopping raya tapi dah ada baju raya.

Sebab ada org yang belikan.alhamdulillah. ;)

Salam kenal. :)

MamaEma berkata...

saya pun belum shopping apa2 ni..

Hana Soffelia berkata...

Wah, syoknya mau pi shopping raya.. persiapan raya enth ke mana enth, fikir pasal khwn je ni. hehe

cik pha berkata...

bestnye dah bershoppng bagaiiiii nk shopping gakk!

faiz berkata...

mcm menarik je jualan gudang ni..

Zura berkata...

wow wow wow wow wow...jualan gudang...

rara pinkmafia berkata...

dulu kat epoh sllu ada jugak menda ni.kalau ada beshnya shopink.

deeya berkata...

huaaaaar .....! xde baju raye lagik . nak shopping cam tak sempat jer . bizi bizi bizi ! :'(

ikatankasihku berkata...

kalau jualan gudang ni mmg kene pegi, rugi kalau tak borong, harga dia potong habis, gile2 nyer murah..tapi sy jauh la pulak, kalau dekat, dah lama serbu..hehe

Xavi De berkata...

sehari sebelum pose pakcik g shopping kat JB...
lautan manusia ber-shopping macam besok nak raye..@_@

aleen aiden berkata...

pergh3,ini sale habes nih!huuuu

Ungu Violet berkata...

huhu...x shopping baju raye lg...nk beli gak...hihi

wahida berkata...

bila la bonus nak keluar ni? aku dah tak sabar nak shopping dah ni...

.izzati liyana. berkata...

uish, cik dhiera tengok je bf shopping? ini sudah terbalik ni. hehe. saya kalau rasa ada barang nak beli je, baru pergi. kalau setakat nak tengok2 memang tak lah. buat penat kaki. jalan-jalan tengok kat internet adelah. :)

el-janna berkata...

wah nak shopping jugak^^

cik dila berkata...

shopping!!! nak pergi jln TAR lagi je rasanya..hohoo...

Kak,kite serius nih..nnti drop address kat sini eh-nurdalila89@gmail.com

Ezad Skytech berkata...

sy belum jenguk pon lagi sale2 ni..heee~

Hanis MY berkata...

betul tu mesti byk brg lelaki...takpe terjah je mana tahu kut2 ada syoknyaa ada sale...

nabilah_2908 berkata...

huhuh..seronoknya shopping.... ;)

Azlina ishAk berkata...

uiiishhh...GIORDANO?? serendah rm12..harus serang ni

ILA HonEyBuNNy berkata...

sama la..dah xshopping raya tapi dah ada baju raya..ehhe

rindunya nak shopping dekat jln tar...heheh...

ne xsabar nak shopping neh..ehheh

Saiazuan berkata...

klu shoping2 ni jualan gudang yg plng fav.. :D

Kapten Atok berkata...

tak menyopping

iMBobo berkata...

belum rasa nak shopping lagi hehe.. selamat membeli belah ye! :)

amna berkata...

bermula daripada RM12 ? hmm.. bestnye!

ifwat berkata...

ifwat pun belum shopping raya lagi nih.. hehe..

meaw berkata...

shopping kat jalan TAR tu pengsan la jawabnya,ramai orang pening tengok orang,bukan tengok barang...



selamat hari raya ^__^

cikgu isza berkata...

akak baru selesai shopping.. abis dah duit bonus..

muhamad hanif berkata...

awalnya kau start shopping ? Err,

ke aku yang lmbat ?

alif haris berkata...

nak ikot shopping boleh heheh :D

sue perbs.. berkata...

jualan gudang? mcm best je ni.. nk g shah alam la esk shoping

Miss Tira berkata...

Tengok pada gambar tu Tira juga pasti mesti barangan lelaki lebih banyak dari pompuan. Tapi rasa kalau Puma, Lotto tu ada kot untuk pompuan :)

LinE PuTih LiNe HiTaM berkata...

ERKKK.... [CEK WLLET DALM POKET]

JOM WINDOW SHOPPING JE..

Ct Arina berkata...

jualan gudang giordano! ruginyeeee sy kat jb T_T