Khamis, 13 Jun 2019

Aidilfitri 1440H

Assalamualaikum korang!


Setahun dah tak bukak blog ni sampai log in, log in je Blogger tanya blogger ID. Lol. Sadis sekali!
Setelah lama menyepi, kini daku kembali. Dah beranak, anak pun dah setahun!


Masih mood raya kan? Oleh itu, saya nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua. Maaf zahir dan batin.


Lama menyepi kan, nak tengok tak gambar terbaru saya dan keluarga?


Taraa...




Sebenarnya, mood nak blogging tu ada tapi malas nak buka laptop dan menulis. Selalu terfikir ada tak cara yang kita cakap, dia terus tuliskan. Nampak tak kritikal malas dia nak buat perkara semudah - buka laptop, duduk dan menulis.


Well, saya aktif di Instagram: https://www.instagram.com/dhiera_zainudin/


Ada tak antara korang yang update blog pakai apps dalam handphone masing-masing? Boleh review sikit.

xoxo
dhiera

0 komen: