Rabu, 4 April 2012

WW : name card

Salam pembuka bicara..


Kecik-kecik dulu siapa ada buat kad macam ni? Jangan tipu ye.. hehehe




xoxo

ps: adakah hari ini saya akan dapat gaji pertama bekerja di sini?

57 komen:

Kakzakie berkata...

Kakak dulu pun ada buat entah apa-apa tapi bila fikir macam membazir aje...:)

Sekarang pun ada lagilah dhiera, anak kakak buat juga.

missSenget berkata...

penah jumpa..

tapi xpenah buat..

sebab mahal kot rasa masa tu..hahaha..

HeNRieTTa JoSe berkata...

Pernah ada orang buatkan satu...slumdunk kalu xsilap...hehehe...

KhaiRin : anies berkata...

me! dulu murah rm3 = 12 keping

ciksusu berkata...

hehe..femes gler kad ni..
dulu maksu kte ejen tp kt kg..
tp kte xpenah2 dapat buat..
ade je halangan :p

echa takashimaya berkata...

yeayy gaji :)

syahirooAhmad berkata...

hahha. tak ingat. tapi rasa macam pernah tempah.. ye kot. haha.. :D sweet la kenangan zaman kekanak2 gini...

Kancil 8349 berkata...

Kancil ada nie dulu...merindui masa tu

J.Syazwana berkata...

haha !
classic sangat
kecik2 nak ade name card.
hehehe

dhiera berkata...

@Kakzakie
sekarang pun ada lagi ea kak~ macam susah nak percaya menda ni wujud lagi..

dhiera berkata...

@missSenget
sekurang2 ye pernah jumpa.. dulu rm3 pun rasa besar kan~

dhiera berkata...

@HeNRieTTa JoSe
slamdunk si rambut merah~

dhiera berkata...

@KhaiRin : anies
wah..ingat lagi harga ye tu~

dhiera berkata...

@ciksusu
paksu kite pun agen dulu~

dhiera berkata...

@echa takashimaya
hiks... hopefully!

mama aini berkata...

ehem..mama pernah ada koleksi..masa ubahsuai rumah dah terbuang..he2x..

dhiera berkata...

@syahirooAhmad
pernah la tu~ kihkih

dhiera berkata...

@Kancil 8349
kancil pun ada.. jauh ni dari sabah tempah!

dhiera berkata...

@J.Syazwana
kecik-kecik dulu.. dah besar ni? ada name card jugak kan~

CintaZulaikha berkata...

ni name card zaman sekolah rendah nih, hahha. teringat dulu beriya2 lah ngoder ngn mem2, konon nak bg kat mem2 pas abes tamat darjah 6. klakor2..hahha

Rtp Farra Arisha berkata...

my friends have had do this, tapi arisha tidak pernah even if once. weee

::NureeN:: berkata...

hehehe... kerap buat dlu tp skrg ntah kemana semua kad2 tue hahhaa

Cik Ecah berkata...

hahaha xtipu...
memang ade...
dulu simpan duit tau nak buat mende nih...
padahal duit belanja ckit jer...punya la excited,,,tp xsiap2 pun kad nya
HAHHAHAHA ;p

Ezad Skytech berkata...

heee...tak pernah buat name card masa kecik2 dulu...hee~

wan nurul hezrina berkata...

saya angkat tangan..hehe..siap ada kod num lagi n mcm2 kartun ada.mmg sukalah ngan kad nie dulu=)

nabilah_2908 berkata...

xde pun buat kad macam ni..

pernh try buat...tp duit dah bagi..kad xdpt..kawan tu nipu..

sudhnya malas nak buat..tp kad dari kawan2 lain pernh gak dapat.. ;)

ILA HonEyBuNNy berkata...

betul3...

ila pun ada sipan lagi...skrg xdak dah kan mcm ne...semua fb..ehhehe

♥cmª shIemª♥ berkata...

hehe..ade3..!simpan lagi tau.. ^^_

err..dah gaji ke? banje satay jom! ^^_

♥ Elin ♥ berkata...

kahkahakhahakhakha......

teringat i zaman silammmm!!!!!

Daddylicious berkata...

rasanya tak wujud lg kot masa zaman daddy...hehe

dhiera berkata...

@CintaZulaikha
ini kad zaman prasejarah~ hakhak

dhiera berkata...

@Rtp Farra Arisha
arisha tak berminat ke nak buat dulu?

dhiera berkata...

@::NureeN::
saya sendiri pun tak ingat mana saya campak~

dhiera berkata...

@Cik Ecah
tak siap siap? makna ye habuk pun tak da la ye?

dhiera berkata...

@Ezad Skytech
tak pernah ke? takk pe dah keje nanti mesti ada punye~

dhiera berkata...

@wan nurul hezrina
bila bagi dekat kawan kan. siap cakap 'this is my card'. hakhak

dhiera berkata...

@nabilah_2908
tah tah..kawan tu pun tak dapat kad nye kot..

dhiera berkata...

@ILA HonEyBuNNy
ada simpan lagi? serius? wowww

dhiera berkata...

@♥cmª shIemª♥
ala...baru melantak sate aritu.. hehehe

dhiera berkata...

@♥ Elin ♥
rindu tak pada zaman sila~ hehe

dhiera berkata...

@Daddylicious
eh, yeke? daddy bukan tua sangat. ada kot.. tapi daddy tak didedahkan. hehe. selamat duit mak pak~ hu

asfira aminuddin berkata...

babe, i dulu pon sama! hahaha abeskan duit kat benda tak berfaedah camni laa.

Hana Soffelia berkata...

Haha kelakar.. memang wajib ada kot dlu kad nama mcm ni. Siap menjual lg u. kahkah

MamaEma berkata...

dulu memang femes kad2 camni..

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata...

dulu kecik2 aku pernah wat 2 kali jer.. pastu tukar ngan kawan2... rase cm businessman lak.. haha

Zakia berkata...

hahha..dulu ada..byk saya kumpul kwn sy punya..tp sy xpnh buat

aReLaN berkata...

hahahaha...ni memang femes masa skolah rendah dulu tapi saya tak buat la.takde duit pon nak buat

dhiera berkata...

@asfira aminuddin
walaupun nampak tak berfaedah tapi best untuk dikenang~ hehehe

dhiera berkata...

@Hana Soffelia
hana, jual lagi tak sekarang? nak beli nak beli.. hekhek

dhiera berkata...

@MamaEma
tersangat femes~

dhiera berkata...

@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine
besar ni nak jadi bisnesman tak?

dhiera berkata...

@Zakia
dapat kumpul kawan punye pun ok lettew. he

dhiera berkata...

@aReLaN
dah bekerjaya ni mesti ada bisnes kad kan~

APAN berkata...

aku pernah buat gak kad mcm ni...smpai skang aku simpan.skang da xde kot :)

my pillow talk berkata...

ada2!hehe. tp dah hilang. hehe. dhira, kite dah letak tapak kaki. ngee

Hanie Dew berkata...

hahah..dulu dulu.. kompem la ada. nostalgia betul bende bende cenggini.

ko dpt gaji pertama dah..alhamdulillah...

Afzainizam berkata...

iihhh gaji pertama Alhamdulillah...

dulu nak buat benda ni mahal giler rasanyerrr

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
nissan ad resort y10