Rabu, 21 Disember 2011

Laptop masuk ward

Salam pembuka bicara..

Laptop saya masuk ward. Pendrive saya juga begitu, nak format pun tak boleh.

Ini lah kalau budak-budak uni balik rumah guna laptop. Suka sebarkan virus yang tak ada ubat. Selama ni guna laptop tak kesah anti-virus sebab tahu satu jenis pendrive ye yang guna pada laptop. Pendrive tu pun kongsi file dari laptop dengan PC ofis je.

Bila budak-budak uni dah balik, lebih dari satu pendrive nak sama-sama sebar kan virus. Adoyai.. Hantar hospital la keduanya.

Cukup la hari ni. Sambung kerja dan bye!

xoxo

13 komen:

Apple Pink berkata...

cian nya..hihi..why not hantar kt dr laptop.. :) boleh I tolong..

aReLaN berkata...

seyes tak ske ble laptop msuk wad ni.apa pn xleh.xkn la nk lyn tenet kt cc kn.hmmm

KhaiRin berkata...

dugaan tu sabo ye dhiera

J.Syazwana berkata...

uish sedihnya.
kalau saya pon sedih.
huhu

lia fen berkata...

meh anta kt sy..free of charge! ;)

♥cmª shIemª♥ berkata...

huhu..mesti saket jugak nak bayar bilnye nanti..

mary ann ;) berkata...

sabar ye..

nnt okay lah lptop tu ;)

cik dila berkata...

haha, ape boleh buat. nasib~

syabab berkata...

lappy syabab sknk koma sbb screen pecah so tepakse menggunakan mesin "monitor komputer" yg beso uh tuk survive sehinggalah syabab peroleh pitis tuk my lappy wat pembedahan next yer...huhu

syahirooAhmad berkata...

hospital mana? selayang?

Wen berkata...

aik fitnah kepada student Uni ni haha

Afzainizam berkata...

uihhhh tenat kerrrr... harap laptop cepat sembuhhh....

biasa lahhhh kalau kongsi camtu lah jadinya... pembawa virus merebakkan penyakit laptop

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
overhaul motorsikal

mama aini berkata...

sianya laptop dhiera, teruk sakitnya tu sampai masuk ward bagai !!..