Khamis, 8 Disember 2011

Anniversary mak ayah ke 25

Salam pembuka bicara..

Setelah 4 bulan saya rasa teringin sangat nak makan Mc Donald, akhirnya ahad lepas dapat makan. Beli dekat Hentian Rehat Genting Sepah sebelum naik genting highland untuk pulang ke rumah.

Hasil belian puasa McD selama 4 bulan adalah 4 prosperity burger, 1 big mac dan 1 mc chicken. Banyak tak? Makan untuk 6 orang ye. Kebetulan, isnin hari tu adalah ulang tahun perkahwinan ayah dan emak saya yang ke 25 tahun. hukhuk. Umur saya harus lah kurang dari 25 tahun kan.


Saya suka kan big mac tapi sekarang kan dah start musim prosperity. Jadi kerat big mac dan prosperity burger kepada 2 bahagian. Sebelah saya punya, sebelah lagi adik saya punya. hukhuk


Mak saya kata "belanja la makan seafood ke ikan bakar ke, kan lagi best. KFC lagi sedap" aihhh... mak ni. Tunggu lain bulan lah.

Semalam cek nuffnang dah sampai rumah. wink wink

xoxo

24 komen:

Kancil 8349 berkata...

Selamat memyambut ulang tahun ke 25 untuk mak dan ayah kamu...

p/s : kancil pun ketagih makan prosperity burger...dah 3 hari makan benda yang sama...balik tawau ndak sudah jumpa benda nie

Dylla Abas berkata...

hehehe...mak sy pun lebih suka KFC drpd McD (",)

mama aini berkata...

salam dhiera..`hepi anniversary buat mak/ayah`..semuga berkekalan hingga akhir hayat..amin..MCD..dah lama mama tak makan, sbb mama dah obes..hu2x..

CintaZulaikha berkata...

selamat ulang tahun makcik, pakcik..:)

aReLaN berkata...

uish...hepi anniversary pakcik n makcik!!!mga kekal bahagia hingga akhir hayat n hingga ke syurga insya-ALLAH

BENA berkata...

belanja bena prosperity plishhhhhhhhhhhh . hehehehe ;)

Hanie_Dew berkata...

waahhh...dah dpt cek nuffnang tuuu....

banje mcd prosperity!

♥cmª shIemª♥ berkata...

best!
hepi anibersari utk parent kamu..

nyum2 lama x mkn prosperity :)

nabilah_2908 berkata...

Happy anniversary tuk mak & ayah Dhiera.. :)

hmm...rasa rasa....dah lebih 4 bulan kot tak jemah McD nih..

padahal hari2 pergi kerja nampak kedai ni..huhu.. :)

アヌムちゃん berkata...

sdpnyaa..nakkk..heeee

アヌムちゃん berkata...

bestnyaa dpt cek yeee.heeee

Juliet_iRa~" berkata...

wahh prosperity!heee

nk jugaa..:)

*wink* berkata...

waa..da bpa sey nufnang..bg laa tips nk kasi naek

faizal mohd berkata...

bukan genting sepah la cik dhiera. genting sempah. :) ala dekat da dengan bentong, kg saya. HEHE. :)

kayrul-shah berkata...

sedapnya...musim prosperity dah muncul..tak sabarnya

J.Syazwana berkata...

saya lagi suka chicken deluxe sebab saya suka ayam. hehehe. tapi prosperity harus tetap di hati. ngeeee

Ungu Violet berkata...

besok nk gi mamam prosperity jugak lahh...hehe

musim cek nuff smpai umah skang nih...gud2..:)

Wanie berkata...

happy anniversary..mak ayah wnaie tak makan fast food..huhu

lia fen berkata...

untunglah..dpt cek nuffnang..boleh la mkn mcd manyak2..

~SaL IjOu~ berkata...

25 tahun da..samat ulangtahun buat ayah bonda kamu~ ;)

fiezah91 berkata...

selamat ulang tahun ke-25 untuk mak ayah dhiera. hehe..

ehem, dah dapat cek tu boleh la belanja.ekeke :P

Afzainizam berkata...

hepi anniversary pakcik n makcik!!!

semoga bahagia happy selalu yerrr....

bila sebut McD ... mak aku suka makan
prosperity burger

tapi mak tak suka timun dia
Tapi kalau ayah dia balon ajerr pasal anak blanjerr... bila lagi nak rasa duit anak

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
Convert Enjin Daihatsu YRV

Jue berkata...

Happy anniversary!moga pjg umur dan sihat sokmo!

Amboi ko nak habaq msh muda belia la tu hihihi

Aku suka ayam goreng mcd!!jum p hang out kat mcd sesama!!haha

Sticker tu aku dlm plan nak order, tgh fkir design. Hanie nanti akn dpt satu, hadiah bday dr yousof tu

Wen berkata...

wauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu heheehehe happynye ur mamy and daddy kan dhiera.. :P