Isnin, 12 Disember 2011

Kerana mu Zahiril Adzim

Salam pembuka bicara..

Baca tajuk, kejap lagi mesti tunang saya sms "kenapa tajuk macam tu?". Siapa suruh tak kerja hari ni, amekaw!

Hari ni Selangor cuti tapi saya tinggal je dekat Selangor. Kerja masih di Perak. dush. Jadi, gagah kan diri pergi kerja la kan.

Yang pelik ye, awal pulak saya pergi kerja hari ni. Mungkin sebab malam tadi mimpi Zahiril Adzim kot. Apa kes mimpi laki orang ni? grrr. Dia sangat romantik la.

sumber : google

Bukan sebab itu ye, hari pergi kerja awal sebab minyak kereta tinggal sikit. Malas nak pergi isi. Bajet nak bawa slow je. Balik kerja nanti baru pergi isi minyak. Tapi tak ada pun bawa slow. Standard macam biasa ye.

sumber: google

Selalu keluar rumah pukul 7.40 pagi tapi hari ni keluar pukul 7.30 pagi dengan harapan kalau jumpa lori sawit kat tengah jalan pun tak pe. Tapi buah sawit pun saya tak jumpa. Eh, Perak dengan Selangor dekat je. Dari rumah saya 7 minit je dah masuk Perak.

Ok lah, merepek. Bye. Sambung kerja. Ni ada orang suh buat diet untuk cancer patient ni.

xoxo

25 komen:

sweethOneY berkata...

KAN !! Zahiril sangat romantik !

aReLaN berkata...

hahaha..best kn klu cuti lg hari ni.

Kakzakie berkata...

kakak paling boring kalau nak pam minyak kena Q...

KhaiRin berkata...

monday blues ni

sori baru sempat nk menjengah!

CintaZulaikha berkata...

boring day la dik..kan???

Myra Jay berkata...

Bertuah syera kan..

Minat gak ngan Zahiril Adzim ni :)

J.Syazwana berkata...

jangan terberhenti tengah jalan sudah kereta tuh. hehehe

Jue berkata...

amboi mimpi ko kemain ..aku pun err suke dia weh hihi

mama aini berkata...

ha2x..bertuahnya mimpi zahiril adzim..mama tak pernah mimpikan artis..hu2x..

aleen aiden berkata...

berhentilah beharap pada zahiril adzim.die sudah pun menjadi milik orang.hahah :P

faizal mohd berkata...

wah mimpi daim tu. HUHU.

princess berkata...

minat sgt dgn dia . sejak tgk cerita Kami . macho habis . heee >.<

Ungu Violet berkata...

sampai termimpi2 mamat tuh..

jelezzz..haha

Hanie_Dew berkata...

aku tak minat dia. hihihi..

ko tgal mana weh 7 minit je sampai perak. hebat!

nabilah_2908 berkata...

la yer ke...maknanya kerja kat sempadan je la ni eh..huhu.. :)

sy pun bab isi minyak malas..biasanya sy cari pump utk motor..kt situ ada orang jaga...

kalau nasib baik..xde motor...mmg sy menyelit kt situ..hehe.. :)

wan nurul hezrina berkata...

mmg romantik..kalau tak idakler dia tulis poem tuk wife dier..

tapi mummy biasa2jer..tak minat sangat pun.

Hanie_Dew berkata...

"jeles ye dengan korang~ dapat jumpa lisa yang cun meletup tu~ "

sib baik masa kitorg jumpe dia tak meletup. cun je weh. teeheeheee... (^__^)v

~SaL IjOu~ berkata...

dah minat sgt tu sampai termimpi2~ ;p

TwIstiEs*meSti Mau* berkata...

tau,mimpi ape dgn bdak laki2 ni...noty2..hahaha

♥e'in♥ berkata...

zahiril hadzim sgt hensem! ;p

syahirooAhmad berkata...

amboi.... ok2.. kalau macam tu. dhiera amik zhiril saya lak ambil syira Ayob.. hehe..

ati sama je kot.. bawak slow.. or bawak laju.. kiraan minyak tu tetap sama... but bergantung kepada permukaan jalan.. samada berbukit or tak...

Wen berkata...

Dhiera: wahwahwah.. hehe.. nampak macam kita tinggal sama la ni... tinggal kat selangor. kampus kat perak, sy lagi dekat,... tak sampai 5 minit kot ke perak. :P

♥cmª shIemª♥ berkata...

yeya..best selangor cuti ari ni..hehe..

cma admire kat botak juvana tuh..hahaha (kantoi klu asben dgr ni)

erkk..biar betul 7 minit je?

∫êℳå ℋiℳå₩åℛï berkata...

uishh semangat 2 mmpi zahiril..
untung la sehari je dah boleh ulang alik dari selngor ke perak..
haha

cik pha berkata...

dia memang bersifat romantiikkkk! untung wife dia