Isnin, 19 Disember 2011

Shout mix akan diberhentikan

Salam pembuka bicara..

Perasan atau tidak kalau tengok pada shout mix, di bahagian atas ada important notice.


Ada sesiapa tak pernah buka dan baca apa important notice tu? he

Sebenarnya, shoutmix nak hentikan servis percuma dia. Jadi kita diberi dua pilihan samada tukar kepada pelan berbayar atau berhenti terus kan guna shoutmix. Ia akan berkuat kuasa pada 1 Januari 2012 nanti.


Nak tahu lanjut, silalah klik pada important notice di shout mix masing-masing ye. hek

Pilihan saya adalah saya akan berhenti gunakan shout mix. Gile kedekut dhiera ni. Sebabnya adalah saya jarang guna shoutmix dan selalu pun tengok shoutmix tu seminggu sekali je. Kadang-kadang, 2 minggu sekali. Jadi, saya fikir lebih baik saya tak guna shoutmix dari tukar ke cbox atau bayar kan. he

Jadi rakan-rakan, tak lama lagi saya akan berhenti guna shout mix. Kalau nak tinggalkan jejak, bagi saja lah komen ya! Pasti akan saya terjah. Jangan risau~

xoxo

24 komen:

Lelaki Ini berkata...

dah lama tyak gune shoutbox

Kakzakie berkata...

Selepas ini mesti ramai yg tak guna lagi...

KhaiRin berkata...

x suka sbnr nyer SM ni...rs cm sesak je..bgs la kalu nk d stop kn hehehehe

Memory of A Time berkata...

malas pakai shout mix..orang dok spam... boring...

aReLaN berkata...

slalu check pesanan para pelawat kt shoutmix je.tp tak best la ble tupon kna byr.dh mkin krg medium perhubungan antra blogger.hmmm

Wen berkata...

hahhaa dhiera guwa rasa guwa akan stop mcm kau juga hahhah

Zakia berkata...

alahai..bagi jela free..huhuhu

cik dila berkata...

eh,yeke? tak perasan pun. sama la tindakan kite, buat ape la membazir byr benda2 camni. bukan tgk sgt pun. heehe.

mama aini berkata...

hu2x..mama tak perasan pun !!!..thanks dhiera..nampaknya mama pun taknak guna smix la lepas ni..he2x..

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata...

kalau kena bayar or nak berhentikan pon xpe.. xpayah la pasang pon xpe kn :)

wan nurul hezrina berkata...

haruslah delete pas nie..

J.Syazwana berkata...

dah lama tinggalkan shoutmix. hehehe

ILA HonEyBuNNy berkata...

aahh kan..

ila taktukar lagi neh..nanti2 la bila nak dekat hbs...heheh...

baru perasan kelmarin bla org dk tulis bgtau..ehheh

apik pehe berkata...

huhu..kena hentikan jugak la ni

Afzainizam berkata...

uihhhhh patut lerrrr ..... dah nak kena bayar rupanya..... lepas ni tak mau lah gunakannya....

so komen kan lagi best

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip pilih sport rim

BENA berkata...

lorrr ye ke ? bena da cabut awal2 dah . agak kemalasan layan cbox2 niii . dulu saje nak nampak cantek . heeee ;P

nabilah_2908 berkata...

hmm...ku relakan ia pergi...hehhe.. :)

Juliet_iRa~" berkata...

ira pon sm dgn k.dhiera!heeee

♥e'in♥ berkata...

e'in mmg tak gune shoutmix,. huhu..

♥cmª shIemª♥ berkata...

yes za..
dah delete pon akaun ni..

fiezah91 berkata...

hehe.komen lagi kekal kot berbanding tinggal jejak kat smix. ekeke

Cik Azizah berkata...

alaaaaa xboleh...jijah mmg suka guna ahoutmix..pas drop komen mesti tinggalkan jejak kat shoutbox...huhu terpaksa la guna cbox nmpknya..huhuh

rozeeta rashid berkata...

saya pakai cbox. hehe. jangan cbox pun nak caj jugak lepas ni dah la.

kayrul-shah berkata...

kalau kena bayar..kompem la aku pun stop kan gak..