Rabu, 1 Ogos 2012

Hadiah kahwin

Salam pembuka bicara..


Saya agak pelik lah, sejak dua menjak ni tak tahu nak mula kan ayat macam mana. Asal tulis je padam, asal tulis je padam. Last-last, shut down laptop je la.


Semalam saya dah terima hadiah kahwin yang pertama. Dari rakan blogger kita u ols. Thanx bena. Saya kira ni hadiah kahwin la. Boleh pakai masa kahwin nanti. Hehe


Nah treaser. Cuba teka! Siapa yang tahu.




Ada tak yang nak bagi saya tong gas? Kalau ada, sila hantar terus ke rumah kami. Hahaha.


xoxo

36 komen:

mizzura berkata...

guess book...rajinnya dia :-) untung dhiera takyah nak pikir

HeNRieTTa JoSe berkata...

wah...chanteknye....guest book erk....bena mmg sangat pndai....

Myra Jay berkata...

Wahhh dah dapat hadiah kawen in advance....

Bertuah badan :D

ciksusu berkata...

comeynye felt guest book dhiera ;)

KhaiRin : anies berkata...

sekali tgk mcm cover album..
cantik!

sweethOneY berkata...

guestbookkk

cik dila berkata...

waaahhh,best nya dah dpt hadiah.. hihii..

J.Syazwana berkata...

guest book ?
hehehe

Penyuluh Perikanan berkata...

Numpang follow 800
pleas follow back
thank..

Penyuluh Perikanan berkata...

hadiah yg indah dan bagus

dhiera berkata...

@mizzura
bena sangat rajin. memang tak payah fikir dh.

dhiera berkata...

@HeNRieTTa JoSe
tepat sekali rieta.. hehe

dhiera berkata...

@Myra Jay
itu la. alhamdulillah!

dhiera berkata...

@ciksusu
pandai agak ye..

dhiera berkata...

@KhaiRin : anies
cover album? eh, menarik gk idea tu. nak try buat la nt. hehe

dhiera berkata...

@sweethOneY
yee... betul!

dhiera berkata...

@cik dila
ahaha... best. dh tak payah fikir!

dhiera berkata...

@J.Syazwana
pandai ye wana!

dhiera berkata...

@Penyuluh Perikanan
done!

Lia berkata...

wahh dpt hadiah guess book ye.. cantik.. :)

bukankosong berkata...

gila berat nk hantar tong gas, tp kalau hantar aku tak mau balut, just letak riben warna pink

oh mai!

Cik Hujan berkata...

wow. hadiah kawen advance. cepat2 sape nak bagi lagi. hihii

.izzati liyana. berkata...

wah, guest book? comelnya. cantik. siap ada guest book lagi ye dak. dah nak kahwin dah kak dhiera. semoga berbahagia. saya lama tak on blog. tu baru tau tu. hee.

Cikgu Ma berkata...

saya hantar serai sebatang boleh?? hehe

BENA berkata...

hahahahaha. maluuuuuu bena .
hewhew :)

Ezad Skytech berkata...

wahhh....advance da dpt hadiah kawen ye..hee..tapi siapa yg bagi..misteri ni..hee~

> haa...1 tong gas...tahan berapa lama je pun...tak berbaloi...heee~

Woofer Storm berkata...

nak kwin juga la,pasti dapat hadiah.ehhee

slm ramadhan ye^^

cik mun berkata...

cantek2..hehe

MamaEma berkata...

seronoknya..anyway tahniah

Hanie Dew berkata...

ko buat kenduri kawin bila? nak kad nak kad. =p

lawa la guest book DIY cenggini.

asfira aminuddin berkata...

bestnya dah dapat hadiah kawin awal awal. happy for you ;)

LYAfrina berkata...

wah..rezeki tu... cantik..
sape bagi ni?

wan nurul hezrina berkata...

nurul nak ucap selamat hari raya n maaf sepanjang kenal ada tersalah bahasa kay..
arinie last day kerja esok alik kelantan,kpung hubby.makan jemlah jawabnya..
k ,salam lebaran dan maaf zahir batin drp nurul sekeluarga

wan nurul hezrina berkata...

nurul nak ucap selamat hari raya n maaf sepanjang kenal ada tersalah bahasa kay..
arinie last day kerja esok alik kelantan,kpung hubby.makan jemlah jawabnya..
k ,salam lebaran dan maaf zahir batin drp nurul sekeluarga

E'in berkata...

tu guest book kan.. hehe

Zura berkata...

awalnye dpt hadiah kawin...