Rabu, 22 Februari 2012

WW : Hari terakhir bekerja

Salam pembuka bicara..


Sebelum menjadi penganggur selama seminggu, ini adalah gambar terakhir saya bekerja sebagai nutritionist. Dalam semua branch company di seluruh Malaysia, hanya ada 2 orang sahaja nutritionist melayu. Lepas ni, tinggal la sorang. hehe




Tak adalah wordless sangat. hehe


xoxo

37 komen:

Memory of A Time berkata...

ni lab ke office? lapang betul... ^_^

YaYaNsMuM berkata...

Alahai...Melayu yg pupus kew??:)

Kancil 8349 berkata...

selamat menganggur...hehehe

cik dila berkata...

kite suke tgk org keje pakai jubah putih tu. hehe. pasni keje dkt banting pulak la ye?

dhiera berkata...

@Memory of A Time
ain, lab belah belakang. depan ni customer services. consultation room dekat tepi. hehehe

dhiera berkata...

@YaYaNsMuM
tak ramai yg layak atau company bias. huhu

dhiera berkata...

@Kancil 8349
apakah perasaan pengganggur tu nt ea? he

Cho Zila berkata...

apat keje tempat baruler yerk... kenapa berenti...

dhiera berkata...

@cik dila
eh, yke? nanti dila cari la tempat kerja yang boleh pakai lab coat. hehe

akak dapat keje dekat meru dila~

Kakzakie berkata...

Dhiera resign atau promoted? Kerja baru bidang baru sebelum jadi isteri orang ye...

KhaiRin : anies berkata...

kena snap pic byk2 ..kenangan tu nnt

sweethOneY berkata...

woww very rare punya kerja ada dua org je melayu?

♥cmª shIemª♥ berkata...

huhu..lepas ni xde la kene pakai jubah putih dah kan..

nabilah_2908 berkata...

mengaggur selama seminggu..? best juga tu...boleh buat apa yang kita nak.. :)

BENA berkata...

wahhh bangga tauu sebab dua orang je dalam 1 malaysia . sayang la dhieraaaa kalo berhenti . huhuhu :) tapi xpe nak dekat dengan bakal si suami kan kan ? :P

HeNRieTTa JoSe berkata...

sal benti?

psss....dia penduduk tetap, yang laen2 penyewa cam rietta...so dia cam bossy sket nak tentukan camne rupa kawasan kediaman kitorg....ssah nk bncang....dah ketegori mcik2....rietta hormat dia....

CintaZulaikha berkata...

pasni keje mana plak???

[sutera kasih] berkata...

wahhh..bestnya keja awk dear hehe

Gen2Merah berkata...

eh nak berhenti keja sebab pa ya? ada ke sebab dah nak kawin? ehehe

cIk JanNah berkata...

wah untung lah 2orang jer nutritionist melayu. :)

Ezad Skytech berkata...

hee...lepas ni kerja mana pulak..? :D

syafiqakarim berkata...

lepas tu akak ke mn?
eceh..iqa da dua bulan menganggur.
haha

::NureeN:: berkata...

knapa nk jd pengganggur plak?
ooo.. dpt keja baru.. :)

Muhammad Saiazuan Norhalik berkata...

hehe zuan pn mengangur ni..huhu tp tanam anggur smbil blaja..leh x? hehe

Cikgu Ma berkata...

keje ape ek?

rozeeta rashid berkata...

nutritionist yang paling gigih ni! hehe.

aReLaN berkata...

jangan jual anggur lama2 sangat ye.hehehe

Apple Pink berkata...

wow..alhamdulillah semoga dipermudahkan tuk next kerja...
always support u.... :)

Hanie Dew berkata...

nutritionist rupanya. aku mati mati ingat ko nurse. hehehhe..

mesti ko sehat selalu kan hari hari cukup nutrien.bertuah la your future husband. hehe

ko dah dpt keje baru kan.

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata...

nutritionist tu ape ek.. cam canggih je kerja ko ne.. :)

Yatie Musa berkata...

mesti sedih n akn rindu kat tmpat keja ni nanti kan. hihi

Azroy Kassim berkata...

baa~ CAK!!

alaa.. syg nye benti keje.. rare tuu..

Afzainizam berkata...

wahhhh tersenarai 2 nutritionist melayu eeemmm hebat kamu rupanya ye...

saat akhir ... wahhh sedih tengok tempat tu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy tukar manual transmision oil

Juliet_iRa~" berkata...

wahh..heee..kenangan indah la lepas ni kan kalo tgk blk...:D

.izzati liyana. berkata...

semoga sukses di tempat baru nanti. :)

mama aini berkata...

ehem..besar office lama dhiera..

mizzura berkata...

takpe tak cuba tempat baru tak tahu yg position tu mmg sesuai ngn kita...good luck wth ur new job!