Khamis, 3 Mei 2012

Promosi BK macam ....

Salam pembuka bicara...


Ingat entri ini saya ada cakap pasal promosi Burger King. Silap tulis dalam tu, burger king tak bagi voucher pun. Itu memang promosi dorang. Bermula jam 6.00 petang ye.




Saya dah beli dah promosi burger king yang ini. Campur tax segala dalam RM 10.40 kot. Kalau tak silap lah. Burger king saya suka makan Whooper Jr sebab dia adalah daging. Tiap kali datang Burger King memang order ni je pun. Z pula masa ni order BK Grilled Chicken. Sedap jugak burger ayam dia ni.




Pada saya promosi BK yang ini kira murah la. Tapi kan, Burger King memang tak ramai pengunjung ea?


xoxo

46 komen:

asfira aminuddin berkata...

babe, rm10.40 sekali dengan set keee? kena pi serang ni! murah. hihi. burger king tak ramai pegunjung sbb mahal sangat kot.

ain berkata...

BK selalunya memang tak ramai macam mcD...sebab mahal kot...rata2 harga 1 set burger mmelebihi RM10.. berbanding lepak kat mcD lebih murah... tapi BK nyer burger lebih besar... KING la katakan... saya kalo pegi BK, suke mozarella stick tu... ^_^

Sufia Mahzan berkata...

BK di sini pun mcm tak ramai pengunjung je. Saya suka burger black pepper dia.. berasa black pepper tu.

Myra Jay berkata...

Mgkin org lebih suka makan Mekdi berbanding BK kot..

Mcm Myra nak makan BK kena p Penang Island, mainland takde.. ;)

Lia berkata...

lamanya tak mkn burger king... :)

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

Nyam3..cma ni sampai kesudah x kesana lgi..
Ermm.ye ke? Tgk kat pyramid ramai jugak manusia..tp x dela se crowded kat fast food lain..

J.Syazwana berkata...

aah. burger king tak sefemse mcd. huhuhu. tapi Akram hantu burger king :D

CintaZulaikha berkata...

ha a, sb bega king tak sedap cam mekdi...sy kalau gi bega king pon, order wooper jr jek..tak pnh rasa yg lain.

cik pha berkata...

burgerrrrrrrrrrrrrrrrrrr king!

teha berkata...

suke bk.. heheheh :)

HeNRieTTa JoSe berkata...

jarang sesangat pergi bk...kekadang jew...tu pown pnat pkir nak order apa?

CIK MAY berkata...

takut la plak nak mkn BK lps ade cite tersebar HIV tersebar melalui sos BK..betul ke tak, ntah la..

nabilah_2908 berkata...

kalau kat Melaka ni.. BK memang tak ramai yg masuk..walaupun burger kt situ sedap..

tapi kalau BK yg dekat dengan Masjid Jamek tu..penuh je orang...huhu.. :)

Zakia berkata...

orang lagi suka McD kot

LYAfrina berkata...

ohh..sedapnyerrrr.... dh lama sgt2 x mkn burger king.. sbb xdop geng..fain bkn suka sgt mkn burger

dhiera berkata...

@asfira aminuddin
sekali dengan set untuk 2 orang taw yunk.. terjah ok!

dhiera berkata...

@ain
BK mahal ea? asal rasa macam murah ye... dush. sebab beli bege murah kot. hakhak

dhiera berkata...

@Sufia Mahzan
black pepper macam yummies je...

dhiera berkata...

@Myra Jay
salah satunya, BK tak banyak cawangan~

dhiera berkata...

@Lia
pergi la cari BK terdekat lia..

dhiera berkata...

@♥ Cmª shIemª ♥
kat pyramid ramai orang juga ye..

dhiera berkata...

@J.Syazwana
akram suka makan ape dekat BK ea wana?

dhiera berkata...

@CintaZulaikha
whooper pun sedap kan~

dhiera berkata...

@cik pha
selamat melantak!

dhiera berkata...

@teha
mesti selalu makan BK ni~

dhiera berkata...

@HeNRieTTa JoSe
buat lawak la rieta ni. penat nak fikir pulak~

dhiera berkata...

@CIK MAY
may, HIV tak merebak melalui makanan. dia tak dapat nak hidup di luar badan manusia~ jangan percaya dengan rumours ok!

dhiera berkata...

@nabilah_2908
BK masjed jamek??? tak perasan pun~

dhiera berkata...

@Zakia
peminat mekdi tegar ni!

dhiera berkata...

@LYAfrina
ala, bawa la si kecik tu. mesti dia suka!

hazfee berkata...

rm10.40 tu untuk berapa set? murahnya sebab dah campur tax

Woofer Storm berkata...

rasanya belum pena makan lagi BK,sedap tak?ehhe

#ada masa ajak la sy saudari^^

mama aini berkata...

ehem dah lama tak makan burger king tu..hu2x..

Ezad Skytech berkata...

hee...whooper mmg sedap kan...last makan pun hujung bulan lepas..tu pun ada yg belanja..hee~

cik dila berkata...

First and last makan BK dekat Melaka thn lepas. Tak sedap!! Macam tawar.

APAN berkata...

kalau kat telok chempedak...ada 3 kedai...mcd, kfc, bk...mcd paling ramai dan aku rasa bk paling sikit pelanggan. lom mencapai citarasa orang kita kot :)

Cik Lia Lomi berkata...

bk..tak pernah rasa..dekat area rawang tak ada outlet bk ni...nak makan jauh pula...

dhiera berkata...

@hazfee
untuk 2 set. start dari 6 petang sampai 9 malam taw..

dhiera berkata...

@Woofer Storm
sedap.. insyaallah. ada rezeki lebih saya ajak ye.. hehe

dhiera berkata...

@mama aini
mama, bege king dekat je dgn umah mama tu~

dhiera berkata...

@Ezad Skytech
whooper memang sangat sedap..

dhiera berkata...

@cik dila
hah?? tak sedap.. biar betul dila~

dhiera berkata...

@APAN
mungkin.. atau kfc dan mcd punye advertise lagi gempak kot sampai budak2 nak makan itu je~

dhiera berkata...

@Cik Lia Lomi
dalam jusco tak da ye lia~

Afzainizam berkata...

tak larat nak habiskan burger king tu... besor gak ....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy repair seat kereta berlubang

Jue berkata...

aku suka BK weh..sdap..trutamanya fries ngan grilled chicken burger dia tp kat kl neh, ssh mau cari. dulu klcc ade skrg dah xde huhu
nak kt x laku, heran gak..xtau pesal nape x ramai yg g BK kan