Rabu, 8 Februari 2012

WW : aku terima nikahnya

Salam pembuka bicara...


aku terima nikahnya


Membaca amalan mulia..


xoxo

42 komen:

KhaiRin : anies berkata...

buku ni mmg best!
ehem dhiera...

dhiera berkata...

@KhaiRin : anies
anis, kan~ best sangat buku ni. heheh

ciksusu berkata...

kte pon ade!! malangnye kte pulangkan balik kat galeri ilmu sbb byk silap printing..huhu

Kakzakie berkata...

Sekang dah masanya dhiera kena baca buku ilmiah ini. Giliran buat dhiera akan tiba tak lama lagi kan...

♥e'in♥ berkata...

best ke buku nie? e'in nak kawen nanti bg pinjam ek? >.<

L berkata...

huhu,, lambat lagi nk membaca .. buku yg ada pun xterabis.. haha

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata...

dah lama xbaca novel.. kui kui kui...

CintaZulaikha berkata...

acecceccehhhhh....hehhehhhe

.izzati liyana. berkata...

err. mmg wordless la. xtaw nk ckp pe. hee.

aReLaN berkata...

saya dah lama beli tapi tak sempat baca pon lagi.bagi si dia baca dulu tapi tak habis2 lagi dia baca.hahaha

HeNRieTTa JoSe berkata...

rietta lorm baca lagik....

psss...agar2 jew....coklat pown pnah buat...alhamdulillah jadik...

Juliet_iRa~" berkata...

ehemmm..

mntg2 la nak kahwin dah..heee ;p

dhiera berkata...

@ciksusu
yeke? dorang send back copy yang elok x?

dhiera berkata...

@Kakzakie
itu la kak.. sebahagian persediaan mental ni~

dhiera berkata...

@♥e'in♥
cara penyampaian yang sempoi buat terasa macam best je buku ni~

dhiera berkata...

@L
tak pe takpe.. dah sampai masa nanti baca ye~ tapi buku ni sesuai untuk bukan orang kawen pun~

dhiera berkata...

@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine
ini bukan novel tapi buku ilmiah. hehe

dhiera berkata...

@CintaZulaikha
hehe

dhiera berkata...

@.izzati liyana.
speechless tak?

dhiera berkata...

@aReLaN
aiyak.. cepat2 baca. best~

dhiera berkata...

@HeNRieTTa JoSe
la.. agar2 ke? awat comel sangat~

dhiera berkata...

@Juliet_iRa~"
ala.. cakap akak. ira pun tak lame je lagi~

ciksusu berkata...

@dhierablom la dhiera..aritu call, dorang ckp xde stok..dh la jwb kerek2..isk3

dhiera berkata...

@ciksusu
berapa lama tempoh awak hantar sampai hari ni dah?

lia fen berkata...

hurmm rajin membace okey lah..klu lia..adehh..mlsnye lah nk bce..hihi

syahirooAhmad berkata...

ini bukan novel kan? buku panduan kan? :D siapa yang dah dekat nak kawin, cepat2 beli buku ni..tak pun borrow kat cik dhiera

♥cmª shIemª♥ berkata...

dah ramai yg post pasal novel ni..menarik kah..?
ke cma yg tak tahu perkembanganye..
huhuh... :)

teha berkata...

eh , kakak kite pon bce buku nie.. die kate bestt :) eh , awk nak kawen dh ke ? hee ~~

Daddylicious berkata...

baca jer....hehe bila nak yer...

dhiera berkata...

@lia fen
lia, menuntut ilmu kena rajin bace. serba sikit bace taw nt. hehe

dhiera berkata...

@syahirooAhmad
bukan novel. panduan dari cerita sebenarnya.actually, orang yang nak try bercinta pun elok sgt bace buku ni.

dhiera berkata...

@♥cmª shIemª♥
bagus taw cma buku ni~ hehehe

dhiera berkata...

@teha
coming soon~

dhiera berkata...

@Daddylicious
tak lama lg. hehehe

Ungu Violet berkata...

mula2 tadi pun ingatkn novel...buku rupa2nya..

selamat mmbaca...gud2..:)

ciK LyndaWawa berkata...

bab2 nikah2 ni memang cepat..hehehe

cik dila berkata...

buku ni bagus,tapi kite beli yang warna biru tu. yg ni 3 in 1 kan. hehe. byk2 kan membaca eh, gudluck! ;)

mama aini berkata...

ehem..kena belajar dr sekarang kan?..he2x..semuga buku tu dpt menjadi panduan buat dhiera & ehem..ehem..

Afzainizam berkata...

yupppp buat persedian pasangan raja sehari elok baca

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy wheel bearing kereta

wan nurul hezrina berkata...

mcm beshjerkan.tapi nuruk tak layan novel sangt.nmpk mlsjerkan nak membaca..huhu

Myra Jay berkata...

Macam Ustaz Azhar Idrus cakap, bila sang suami melafazkan nikah, maka seluruh t/jwb terserah dibahunya..

Hanie Dew berkata...

buku ni femes jugak kan.