Selasa, 29 November 2011

Orang kahwin sabtu lepas

Salam pembuka bicara..

Aktivit hujung minggu yang penuh dengan undangan perkahwinan. Sinonim la kan, cuti sekolah dengan cuti kahwin ni. huhu

Hari Sabtu, lepas kerja saya terus pecut ke Tapah. Pergi wedding kahwin senior saya di UPM. Saya tak dapat nak ikut mak dan ayah saya menziarah rakan sepermainan saya yang telah kembali ke rahmatullah sebab tak dapat cuti. sob. Bos tak akan bagi cuti sebab nanti tak ada orang nak settle hal dalam lab. Dia sendiri tak nak masuk lab.

Gila susah nak cari dewan akak ni kahwin. Pusing-pusing Tapah tu banyak kali woo. Plan asal memang tak nak pergi sebab ingat kan ahad, rupanya sabtu. Sabtu free jadi tetibe jadi lah nak pergi. Dah la tak dapat kad (sebab last minute baru tahu sabtu), tak familiar dengan Tapah pun satu hal. Adalah pusing Tapah tu lebih 30 minit baru jumpa.

Signboard wedding ye kecil amat. Tak nampak. Sabar je la. Nasib akak nak menetap dekat Australia lepas ni, tak dapat dengar saya membebel tak jumpa signboard akak.

Meh tengok beberapa gambar dekat majlis my senior ni.




Barakallah buat kak syima dan pasangan!

xoxo

22 komen:

amna berkata...

tahniah pada senior cik dhiera :)

CintaZulaikha berkata...

wahhhhhhhhhhhh, cantek pelamin, sama cam pelamin member akak..hehe..

kata kat akak tuh, selamat pengantin baru yer..hehe

KhaiRin berkata...

pelamin nyer hmpr sm dgn pelamin 2pupu sy...

cik dila berkata...

Cantik la theme merah putih!

Lepas kawen terus stay Australia?! wow,best nye..

Ungu Violet berkata...

suka tengok pelamin zaman skang nih...cantik2..

selamat pengantin baru jugak..:)

J.Syazwana berkata...

pelamin ohsemm !!

~SaL IjOu~ berkata...

cantik pelaminnya~

BENA berkata...

cantek laaaaa pelamin dia . semua cantek2 la. hehehe ;)



#ari tu gatai tangan jap pvt blog. hehehehehehehe ;)

cik pha berkata...

dhiera! aku tag kau!

http://sayabudakbejurus.blogspot.com/2011/11/bila-terbaca.html

Myra Jay berkata...

Selamat pengantin baru..

Pelamin pun cantik, merah putih..

Ct Aja berkata...

cantik gak tema merah putih ye...

Pocket berkata...

ohh ingatkan 'orang' tu kata ganti diri pertama td :D

Bidadari Syurga berkata...

hahahahaha... mujur adik... kalau idak mesti dia terkujat2 baca entry kamu ni...

mama aini berkata...

tahniah buat senior dhiera & semuga berbahagia hingga akhir hayat..amin..cantik sgt !!! ..

syahirooAhmad berkata...

JOm makan makan kenduri kawin..:D

Mohd Sukur Ibrahim berkata...

bila cik dhiera nak kawin lak??

♥cmª shIemª♥ berkata...

huhu..sampai ke tapah kendurinye..
semoga mereka berbahagia hingga ke syurga~

Hana Soffelia berkata...

Tahniah.. nanti turn org tu lak kan? hehe

ciK LyndaWawa berkata...

cantiknye pengantin...=]

ABU berkata...

cantek pelamin

wan nurul hezrina berkata...

lawanya baju n pelamin..

::Aja:: berkata...

sampai aja yg jdi penumpang pon peng kepala nak cr sboard..maap ye cik driver..tapah bukan tmpt saya..hahahha..sboard kecik...aippp3