Sabtu, 12 November 2011

Subaru atau skyline?

Salam pembuka bicara..

Pagi tadi, saya dah dapat blogwalking semua komen-komen yang menjengah. he

Jom berteka-teki.

Di suatu pagi yang hening di Lebuhraya Kesas berdekatan plaza tol awan besar, saya terjumpa dua buah kereta yang menarik minat saya. he

Agak-agak, saya pilih kereta yang mana satu. Subaru ke skyline? hek


Ce teka? Ce teka? Senang je jawapan ye. he

xoxo

31 komen:

redza berkata...

skyline lah

aReLaN berkata...

msti subaru sbb follow bontot subaru.hehehe..ala,skyline dia model R33.lmpu blkg tak lawa,sme bsr.

ctk berkata...

mesti kamu pilih subaru...tp ct suka skyline..hehe

KhaiRin berkata...

kete sendiri la..kete org mmg xkn dpt ;-)

Akue Achik berkata...

wohooo..sky line?

Ungu Violet berkata...

dua2 cantik la dhiera...skyline oke gak...hehhehh

Pocket berkata...

err, pocket tak tahu,
tp kalau ikut pandangan pocket yg tak berapa jelas ni,
dua dua tu proton ker?
diorang mekap yek?
eh?
oh sunggoh buta lelaki ini kan:(

NOOR FATIN berkata...

skyline la cantikkk. hik hik

Wanie berkata...

yang mane subaru yang mane skyline?huhu..agak ketinggalan bab2 keta ni..tapi klu wnaie, pilih yang kanan tu..weee

♥ p a a n i ♥ berkata...

ape jwpnnyee? :D

Juliet_iRa~" berkata...

skylinee!

heeeee

Kancil 8349 berkata...

kalau kancil pilih subaru...

Wen berkata...

dua dua ko pilih.. subaru tu ko ambek.. skyline tu ko bagi aku kan?

Wen berkata...

ha ha ha ( lupa gelak)

BENA berkata...

semestinyeeeeeeeeeeeeeee skylineeeeeee . kite suke skylineee ! heheeh ;)

MaMa AiNi berkata...

hu2x..dhiera..skyline kot..

Run Away berkata...

skyline lew..hekhek...;d

♥cmª shIemª♥ berkata...

jeng jeng jeng..
SUBARU!

fiezah91 berkata...

skyline. kehkehkeh

アヌムちゃん berkata...

subaru la subaru la..hehehee

APAN berkata...

2 2 pun biru...
2 2 pun touch n go...
tah...amek 2 2 pun xpe.haha...

Azroy Kassim berkata...

dah tentu la jawabnye tak tahu!! haha

klu roy dh tentu la skyline.. laju wouh!!

missSenget berkata...

subaru..


ke pilih kereta sendiri? ;)

cik dila berkata...

bab kereta ni mcm tak reti sgt. skyline kot. haha.

akk,akk kena tagged

wan nurul hezrina berkata...

subaru sb nama tuh menunjukkan sentiasa baru=)haha.tq ek sudi singgah umah mummy.sorry lambat reply komen sbb bercuti raya aji=)

iedchan berkata...

skyline..hahaha

Rara. berkata...

duadua nak. haha

Hana Soffelia berkata...

Owh..ini teka tekinya. Walaupun lmbt jawab dan dh tau jawapannya tp Hana nak bg hipotesis Hana.. menurut kajian i, dhiera akan ikut kete Subaru sbb ur car ada di line kete subaru, takkanlah u nk acrros ke belakang kete skyline tu kot, sbb jarak anda dgn tol almost dekat sgt2 tu. ekekeke

Syuxer berkata...

subarula hehe

ILA HonEyBuNNy berkata...

hehe...dah tau jawapan xleh teka la...ekkekek

Afzainizam berkata...

LEBIH SUKA SUBARU YANG BARU

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy hydro fuel system kereta