Selasa, 22 November 2011

Curi-curi makan durian

Salam pembuka bicara..

Tak ada mood nak menulis panjang-panjang.

Sekarang ni asyik makan durian je. Rambutan dengan manggis tak usik pun. Memang malas nak kopek rambutan tu. Leceh!

Ahad ri tu, sorok-sorok makan durian dekat dapur dengan kawan-kawan saya. Meh layan setepek buat kenangan kamu semua.


Tiba-tiba nak masuk contest candid boleh tak?

xoxo

27 komen:

sweethOneY berkata...

Ololorrrr bakal pengantin curik-curik makan durian ye. Ni mesti selepas majlis kan, kalau sebelum habislah tangan nak sarung cincin tu berbau durian :P

Pocket berkata...

curi curi makan durian ker,c
nak nayang cincin?:D

Myra Jay berkata...

Dgn baju tunang tu jugak p mkn durian..:)

Kang terkena durian hang..:-P

nazirah berkata...

wah makan durian sorok2 ye hehe

nabilah_2908 berkata...

uish....musim durian dah kembali ke..? bestnya.. :)

J.Syazwana berkata...

hantar sini sikit.
haha.

Juliet_iRa~" berkata...

eh ada musim blk ek?hee

yeke?skang dah pindah?ms duduk kat jln dahlia 1 tu ngan family ke?

ira mmg dok ctu dr tadika..hahaha..

kecilnya dunia tp pnh xkenal kan..hee

JAMALUDDIN ABU BAKAR berkata...

Peh..bestnye makan buah durian..nak jugak..waaa

Oil and Gas Blog

mama aini berkata...

he2x..sempat jugak?..durian punya penangan sampai lupa dah pakai baju tunang..

KhaiRin berkata...

kalu ye pon salin la bj tu dulu

wan nurul hezrina berkata...

sedapnya tuh.tapi kalau durian takpayah sorok.baunya dah taudah=)

♥cmª shIemª♥ berkata...

mkn durian?
huhu...
sempat tu..

aReLaN berkata...

hahahaha...uish,bestnya pekena durian.

Wanie berkata...

hahaha..nanti time nikah jangan buat camni eh dhiera..keke

ok gak masuk contest candid, ade can nak menang ni..hehe

Run Away berkata...

sedap woooo...durian...;d

Run Away berkata...

sedap woooo...durian...;d

♥e'in♥ berkata...

mak ai.. sampai tak sempat nak tukar baju tunang tu.. huhu..

Akue Achik berkata...

huhuhuu...setaun lebih xmkn durian.. :(

ctk berkata...

wahhhh..da lme xmkn duriannn..hihihi...bju kamu pon da cm warne durian..hahaha


*nti nak abis..ct igtkn sal cOntest tu ye kak..hihi...

fiezah91 berkata...

haha makan durian sorok2 tapi bau durian tu tak boleh sorok wooo.ekeke :P

Pondok Usang berkata...

durian.. walaupun ianya boleh disorok.. tapi aroma baunya mana bisa tersembunyi.. =)

アヌムちゃん berkata...

amboih sempat lg tu ye.heee..dh lama x mkn durian.rinduu..

アヌムちゃん berkata...

amboih sempat lg tu ye.heee..dh lama x mkn durian.rinduu..

KizZ berkata...

Amboi sedapnya makan curik2..xajak kiz pun eah..hihi

Kakzakie berkata...

Dah cantik berhias makan durian, masa sarung cincin mesti jejari masih berbau durian :)

APAN berkata...

mkn masa musim memuncak haritu je durian ni...dpt mkn masa hujan2 camni best gak...

Afzainizam berkata...

adoiiii habis lerrrr cincin kat jari tu kena durian.... bau semerbakkkk

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
teknik penyaduran chrome electro