Isnin, 21 November 2011

Officially engaged!

Salam pembuka bicara...

Hari ini bekerja seperti biasa dalam keadaan sangat lemau, penat dan letih. Lagi-lagi, hari ini bermulanya adalah open day. Ke saya kena monday blues ni? ermm...

Saya ada khabar untuk disampaikan kepada rakan-rakan alam maya saya, rakan-rakan blogger. hek. (poyo jerk). Nak cakap bahasa inggeris ke bahasa melayu ye? lalalala. Gila hari ini.

Sebenarnya, semalam 20.11.2011 pada jam 2.42 petang, secara rasminya saya bergelar tunangan kepada Z. wink wink. Ok itu sahaja.


Saya rasa tak perlu untuk saya huraikan secara detail mengenai majlis ini. Mungkin dengan hanya summary yang ringkas (summary tu bukan ringkasan ke) akan saya kongsi dengan kamu semua. Mana tahu ada yang plan nak bertunang ke apa ke. Boleh dapat buah fikiran secara kasar. haha. Kesemuanya mengenai majlis ini buat sendiri atau buat oleh kaum keluarga dan orang-orang disekeliling saya. Dari baju, makanan, gambar, solek semuanya sendiri. Tak hire sesiapa pun~ Mungkin itu yang buat ianya lebih bermakna.


Kalau nak tahu details, silalah rujuk di sini dari masa ke masa. Insyaallah, akan saya update sikit demi sedikit.

Till here semua. daaa. Sambung kerja, open day ramai patient!

xoxo

35 komen:

sweethOneY berkata...

Dhiera congrats !!

CIK MAY berkata...

tahniah2..ni mesti langsung 121212 ni...

ctk berkata...

wah...cntik tul tarikh......kak dhiera cOmeyyyyyy sangat2.....jgn tunang lama2 ye...smoga bahagia :D

ctk berkata...

wah...cntik tul tarikh......kak dhiera cOmeyyyyyy sangat2.....jgn tunang lama2 ye...smoga bahagia :D

ni@ @in berkata...

tahniah dhiera...

Myra Jay berkata...

Wahhh!! tahniah dear... :)

KhaiRin berkata...

tahniah dhiera... nnt mkn nasi myk jemput tau!

Kakzakie berkata...

Tahniah dik.. kakak tumpang gembira. Moga berkekalan apa yg dirancang hingga ke akhirnya.

Cantik... memang cantik. Mana en. tunang tak ikut ke? Tepeklah gambar-gambar hantaran kongsi kegembiraan bersama.

Zakia berkata...

tahniah dhiera!! :)

Akue Achik berkata...

wah...selamat!! :)

nini berkata...

congratz dear

cik nora saniey berkata...

congrate dhiera..cantik bju..huhu..nice date..

~ NANA ~ berkata...

congrats dear! :)

mama aini berkata...

tahniah dhiera !!!..sgt cantik dhiera dihari pertunangan..semuga berbahagia selama2nya..amin..

J.Syazwana berkata...

tahniahhh !!
bila lah giliran kite ni T_____T

アヌムちゃん berkata...

wah.tahniah.cantik :)

♥cmª shIemª♥ berkata...

tahniah cik dhiera!

missSenget berkata...

wah~~ tahniah...!!!



nnt jgn lupa layangkn kad..ekeke

::Aja:: berkata...

dira omeyyyy..tahniah syg..tengs for d foods..tengs for durian..hoho..next year ikut turn ya...;)

Juliet_iRa~" berkata...

tahniah dhiera..hee..

nurse ke?ke doc?huu

eh dok jln dahlia?ira pon dahlia gak..dhalia 2...dpn tasik tu...skang dah x dok situ ek?

Lea Isnawi berkata...

wah wah! selamat bertunang!

Wanie berkata...

awkkkk, congrates ya =) jap nak serbu blog satu lagi..

cik.mila berkata...

dhiera...upload la jgk gmbo hntaran tunng..nk tgk bantal2 comel tu :)

ciK LyndaWawa berkata...

wah..cantiknya diera..tahniah...upl0d gmbr lg..

nazirah berkata...

tahniah ye ;)

nabilah_2908 berkata...

alhamdulillah...dah selamat jd tunangan orang... :)

bila majlis nikahnya pula..? :)

lia fen berkata...

owh congrate dear...dhira buat kt mne? klu nk tau pakej pelamin cntik n photografer area tm lia blh suggestkn..mmg hrge terbaik..

wan nurul hezrina berkata...

tahniah,.selamat bertunang.pasnie cpt2 kawen=)

HujanMenjerit berkata...

baru on9..wahhh kak dhiera dah engaged!! tahniahh yee :D
happy for you :D

semoga berkekalan hingga ke jinjang pelamin, hingga ke anak cucu..hingga ke..ada lagi ke? AHAHA. tahniah again..hiihi

Run Away berkata...

tahniah ye...beseri-seri....;d

fiezah91 berkata...

tahniah. hehe.. dah bertunang dah dia :D

Pondok Usang berkata...

dah tunang ke.. ni yg kucewa nii.. hehe... selamat bertunang.. kawen nanti jgn lupe jemput geng2 blogger eh.. =)

Aesya Zealous berkata...

thniahh

APAN berkata...

sudah bertunang...setapak lagi nak jadi isteri tu.tahniah sis... :)

Afzainizam berkata...

taniahhhhh aku ucapkan.... pasni tak ade yang leh kacau kamu lagiiii

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
teknik penyaduran chrome electro