Rabu, 30 November 2011

WW: Kena belajar!

Salam pembuka bicara..


Mak kata kena belajar. grrr.. Suka dengan perancangan member, lepas setahun kahwin baru fikir anak. Sekarang dah setahun boleh fikir pasal anak. Setahun untuk honeymoon. Z boleh ke?

xoxo

17 komen:

CintaZulaikha berkata...

boley ja, akak pon cenggitu..huhu

mama aini berkata...

bagi mama pula..dapatkan seorang anak dulu,pastu relax sampai ank besar & sambung honeymoon !!!..he2x..

aReLaN berkata...

xnk tunggu setahun.nk kwen pastu trus ada anak dlm thun first tu gk.hehehe

Wen berkata...

erkk ni yg elmah nak kawin ni hahha

nazirah berkata...

fff

nazirah berkata...

wah lame tu setahun ngee ;)

♥cmª shIemª♥ berkata...

salam cik dhiera..
dah memikirkan perancangan ttg anak2 ye? ^_^

bg cma,klu dah bersedia dr fizikal & mental dan juga kewangan,adelah lebih baik beruasaha utk bby dulu..

dah dpt sorang baru la merancang utk anak yg seterusnya..

nabilah_2908 berkata...

hehe.....kalau nak merancang mcm ni..kena tahan telinga dari soalan2 org la...

'bila nak ada isi' ?

Hana Soffelia berkata...

Pun nak mcm tu tp dh khwin, xblh nk kawal dh. mcm mana tu? hahaha

Myra Jay berkata...

Orang cakap jangan merancang sebab rezeki tu di tangan Allah..

Kalau awal tu alhamdulillah :-)

ciK LyndaWawa berkata...

hehehe..belajar untuk jadi ibu ye...

ABU berkata...

malaysia boleh.. Z mesti boleh..
xoxo
ps abu ^^

rozeeta rashid berkata...

betul jugak. nak ada anak kena la buat persediaan. kena belajar. tapi kalau dah rezeki awal, belajar masa pregnant pun boleh. hehe.

eh eh saya komen macam la dah kahwin. haha.

J.Syazwana berkata...

anak pertama baik jangan merancang. sebab kadang2 ni kalau rancang nak setahun tup2 lepas setahun tak dapat. mesti sedih. hehe. pape pon selamat belajar :D

Juliet_iRa~" berkata...

ehehe..

k.dhiera kahwin bila?

ooh yeke..hee...amar sorang la kat sini yea...

wan nurul hezrina berkata...

dapatkan sorang dulupun ok.mcm mummy dah 2.hehe..belajar cket2 kayuh tapi kena sambung sampai paling tinggi=)

Wanie berkata...

hehehe..merancang tu penting :) tp klu dah rezeki awal terima je la kan..hehe