Isnin, 28 November 2011

Hasil kutipan hujung minggu

Salam pembuka bicara..

Inilah hasil kutipan dari Tapah, Semenyih, Teluk Panglima Garang dan Pulau Indah. Weekend ni ada lagi di Cheras dan Jengka. hukhukhuk.


Ada lagi yang tak ada dalam gambar ni. wuwu

xoxo

15 komen:

nabilah_2908 berkata...

hehe..bnyk gak tu... :)

kt sini pun lebih kurang sama juga... :)

aReLaN berkata...

mak aih,rmi beno org kwen.hahaha..

Zura berkata...

waaah..byknye...jemputan kawin...suke jgak kumpul sevenier dr majlis kawin nie...tp xbyk dpt undangan..

mama aini berkata...

banyaknya majlis..he2x..bagus dhiera ni..semuanya dhiera pergi.. :)

Myra Jay berkata...

Myra suka gak p knduri dapat paper bag ni..hehee

Wanie berkata...

sakan nya..air kotak pn dapat eh?hehe

♥cmª shIemª♥ berkata...

hehe..kenduri kawen la ni..

meriah gift!

uMi KaLtHuM berkata...

wahhh byknyer goodie bags! hihu~ kutipan terbaekkk~

Wen berkata...

dhiera... hehe nak bagi wen ke tu? hehe

Pocket berkata...

banyak nya gi makan kenduri!!
pocket cuma dpt satu jer!!
tu pung tak dapat goodie bag!!

ohh

Akue Achik berkata...

sis, bungkusan yg msh blum buka pos la dkt sy.. :))))

amna berkata...

sabtu lepas ibu n ayah ke jb, then berkejar ke muar. ahad pulak g kl. semua sbb nk hdri knduri :)
musim org khwin

Ungu Violet berkata...

banyaknyee makan nasik minyak...hehe

~SaL IjOu~ berkata...

omak aih..bley buat koleksi neh~

wan nurul hezrina berkata...

wah masyukkk.aper isinya..jgn mkn telur banyak sangat nnt kentut busuk.heheh