Rabu, 2 November 2011

Kesian baru tengok bini-biniku gengster

Salam pembuka bicara..

Wekeend hari tu memang diisi dengan menonton movie jerk. Cerita yang baru juga saya tengok adalah cerita `Bini-biniku Gengster’.

Malas nak review sebab ramai lagi yang dah tengok cerita ni dan ramai yang dah buat review. Saya ni je yang baru terhegeh-hegeh tengok. Sebelum ni, memang tak ada masa. Sila percaya, kali terakhir saya menonton wayang masa tengok cerita X-men. Itu pun sebab saya memang peminat tegar x-men.


Cerita ni boleh tahan best juga kan? Ingat kan Shaheizy Sam tu memang macam bodoh-bodoh kena buli rupanya tak. Dia pun gengster juga. Pandai pula dorang nak satukan geng-geng gengster ni. Paling suka watak Manja. Seorang isteri yang serba boleh! he. Tapi watak Mat Saja tu memang boleh makan pelempang saja-saja je.

Entri tak ada motif.

xoxo

32 komen:

APAN berkata...

aku x tengok lagi ma...

Myra Jay berkata...

Kita sama baru layan movie ni, tapi baru tengok sekerat jalan, tak tau penghabis ceritanya

Akue Achik berkata...

excited tgok sbb ada norul iman..heehe

KhaiRin berkata...

sy langsung x tgk lg ;-)

mamaNoriz berkata...

mmg betul ketinggalan ni...hehehe

tapi takpe sbb da bukan boxofiice pun kan...

boring2 tu best la layan cite ni...

aReLaN berkata...

sye tak tgk pn lagi.waaaa....lg sedih.

♥cmª shIemª♥ berkata...

oke la tu..
cma lom tgk lg cite ni..huhu..
best ke tak?

Wen berkata...

huhuhu tapi bg yg minat wayang cina mcam pandamontel ni.. dah agak da jalan ceta die.. :(

Cik Ecah berkata...

ayangggggggggg...
anjeeeeeeeeeee......
hehehhe sweet kan?

Warna Warni Kehidupan berkata...

cite ni best tapi tak sehebat yang di jangkakan

ctk berkata...

heheheh..cOmey je bini2 neh jadi gangster..hahahaha..tp adew ke gangster sebaik tu? tp bab kawen dua tu xmooooo :D

Maicher berkata...

tak tau kenape.
tapi bagi saya tak bes.

not worth it kalau pegi tengok kat cinema. kalau donlod je ok la. he :p

faizal mohd berkata...

suka bila manja panggil "sayang~".. chomel jek. hehe :)

BENA berkata...

ayat mat saja ' eh kecik beso kecik beso' HAHAHAH ;)


tapi mcm tak logik betol senang jer nak bermadu . heeee ;)

Ungu Violet berkata...

gi gak tengok...ungu xtengok pong...uhuk!

Sarah Syazwani berkata...

sy lagi kesian..x tengok pun lg citer ni

Ct Aja berkata...

hihihi..suka watak yana dlm cite ni...

nazirah berkata...

hehe baru tgok ek tp tu la cite ni not bad.. best kan huhu

YOUsoF berkata...

Hehe tak kesian sangat sebab Usop pun baru tengok minggu lepas, itu pun anak buah yang bukak.. ;D



Tak berapa gemar sangat cerita melayu yang jenis lawak ni, ntah macam dah tak boleh terima sangat lah lawak² yang kurang bijak ni..


Mat Saja tu macam lapar pelempang je kan.. hehe

semutsengal berkata...

jnji kau dah tengok kankankan ?



ALLALALALALALALLA

Nurnajwa KZ berkata...

Suka Manja^^

Wanie berkata...

ok baru tengok ke?hehe..wanie pun suke watak manja :) angan main2, sam lagi gengster dlm cite ni..hehe

amna berkata...

dah tgk cuti hari tu. kelakar la juga ^^

ni tadi baru layan Real Steel dgn housemate. best gak. lucu ^^

MaMa AiNi berkata...

dhiera..mama pun tak tgk lagi..he2x..

Ct Arina berkata...

ok lettew. lambat pn tgok gak. dari yg action tak tgok filem melayu. ahaks.

CIK MAY berkata...

tengok kat opis je..wihihihi

✿Dear Yayah✿ berkata...

sy lagi la tak tgk lagi.. muahahah xD

✿Dear Yayah✿ berkata...

sy lagi la tak tgk lagi. muahaha XD

Hana Soffelia berkata...

Hana dh tgk kat astro first masa dia baru kuar. Citenya oklah and rasanya best pun sebab watak Yana and Sam.

syahirooAhmad berkata...

saya paling suke part dimana mereka shoping then tak yah bayar.. hahhaha.. semua org respect ngan kak yong tu..

Afzainizam berkata...

wooooo best gak layan citer ni.... mmg santai gak tak berat citer dia

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
diy polishing chrome part2 motorsikal

athirah berkata...

hye. tgok ats bas, p.cik tue pasg citer nie time nk balek kg ri tue..hehe. manja mmg sweet, tibe2 ja feeling2 ats bas. ekekeke