Rabu, 9 November 2011

Cinta 365 hari

Salam pembuka bicara..

Mood hari ini down sebab Z kena ber"outstation".

Yang paling merisaukan, dia ber"outstation" di Bangkok. Melawat kilang customer di sana. Bangkok masih banjir tapi rasanya kawasan kilang yang dia akan pergi tak banjir kot. (sedapkan hati sendiri). Hujung minggu nanti baru dia balik ke Malaysia semula. sobs.

Hari ini genap lah setahun kami berstatus teman tapi mesra. Setahun lagi untuk menjadi kekasih halal. Can't wait!


Entri tahapehape je hari ini sebab kena duty dekat Pusat Kesihatan UPSI hari ni. Muntah amek darah la gamak ye. Ok. Bye!

xoxo

27 komen:

Wen berkata...

wahaha jemput jemput laaa k. hehe

ctk berkata...

sabar ye cik dhierra...xsabar nk tgk kamu jd kekasih yg halal..hahaha....


*jeles letteww si dia outstation :D

Ungu Violet berkata...

cepat masa brlalu kan...dh setahun dh...moga ke jinjang pelamin...Amin..:)

Fara berkata...

X sbrnye nak tgu hari ikatan sah awak tu! Eh? Sy lak yg over! hiks!

aReLaN berkata...

hohoho...mga kekal ke jinjang pelamin n ke anak cucu.

Hana Soffelia berkata...

Ekeke sweet. Rasa bimbang and rindu sgt2 kan bla someone special jauh di mata.

budak kacamata berkata...

cpt2la kwen dhiera ..hehe

KhaiRin berkata...

dhiera... if u smelllllllllllll... nasi myk??? ;-) jgn mare..

Kancil 8349 berkata...

seksanya bercinta jarak jauh nie...pejam celik ndak sedar tu

Faidhatul Arfah berkata...

pewwwittttt hehehhh

♥cmª shIemª♥ berkata...

apepun sentiasa doakan keselamatan org2 yg kita syg walau dimana jua mereka berada..

huhuh..dah termuntah ke amek darah byk2?
hehehe..^_^

EZAN IDMA berkata...

alhamdulillah. cpt sket jd kekasih hall tu :p

Akue Achik berkata...

sabar menanti ke waktu itu.. :)

Ct Arina berkata...

indahnye bile genap setahun kan ^_^ tp tak indah bile dalam tempoh mase selepas tu terlalu banyak ujian datang menguji. semoga dipermudahkan segalanya. amin.

Warna Warni Kehidupan berkata...

jangan risau-risau semua oke je tu..

MaMa AiNi berkata...

semuga berbahagia selama2nya..amin..rindu kat sidia ke dhiera?..sabar ya..he2x..

nazirah berkata...

eh eh name bf awk z ek ?
name bf kte bkn z tp pngl z gak hehe
dan die pn tgh outstation skrg tp kt penang hehe ape2 pun jgn risau ye. bnyk2 brdoa insyaAllah sume slmt :)

rainyscream berkata...

setahun lagi!! kak dhiera jangan lupa jemput saya (hujanmenjerit) ye. nasi minyak nasi minyak~

Nizam Ijam berkata...

sonoknyer bercinta..da lama x bercinta..hu2

APAN berkata...

ooo...ko keje pe sis...amek darah?vampire?huhu...

fiezah91 berkata...

haa.setahun je lagi. tak lama tu.kad jemputan jgn lupa hantar kat rmh ye.ekeke :P

Saiazuan berkata...

love never fails :)

BENA berkata...

berapa lama lah tu ye dia pergi bangkok? heee ;)


nti kenduri ajak tau tauuuuu . heee ;)

Afzainizam berkata...

oohhhh kita orang doakan moga bahagia hendaknya jua....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy tinted film headlamp rr taillamp

ciK LyndaWawa berkata...

waaa..dah nak kawen dia...jemput saya ok..=]

Mya berkata...

cepat2 naik pelamin! nanti jemput tau! =)

wan nurul hezrina berkata...

mmg kalau bau darah terus pening..weekkkk