Isnin, 14 November 2011

Subaru la kawan-kawan

Salam pembuka bicara..

Entri teka-teki yang tak ada hadiah. [klik sini] hek

Jawapan paling tepat dan cepat adalah jawapan aReLan. he. Saya memilih untuk mengekori subaru. huhuhu. Sebabnya, itu kereta idaman Z. Tak ada kena mengena.


Kawan-kawan, jom ramai-ramai berblogwalking ke blog aReLan. [klik sini] Pengalaman hidup di Jepun dia banyak taw. lalalala

Hari ini busy lagi. Bye!

xoxo

23 komen:

KhaiRin berkata...

btol la sy teka hahahahahhahaa (pd hal x teka pon)

aReLaN berkata...

hahaha...uish, promo ni kna bayar ke??ala,dlu je kt jpon.bkn lme pn.walaupon best kt jpon tp mcm mne pn malaysia tetap di hati.

sweethOneY berkata...

Subaru mmg cantikkkk. Sama pulak kaler dua2 dia ye. Hehee

Akue Achik berkata...

salah pula...huhuhuhuu

nazirah berkata...

wah subaru ek nicee... ;)

Rara. berkata...

subaru. peh dasat gila

asfira aminuddin berkata...

u minat subaruuu? cayalah babe :)

Kakzakie berkata...

Tak lama dapatlah idaman kalbu. Simpan duit dulu hihi...

MaMa AiNi berkata...

oh..rupa2nya itu kereta idaman en.z dhiera ya?..he2x..

nabilah_2908 berkata...

smart juga kereta ni... :)

Hana Soffelia berkata...

Xtau ada teka teki. PUNCA : tak BW weekend. Tapi kete tu amat cntik. :-p

♥cmª shIemª♥ berkata...

wehuu..btol!

Nizam Ijam berkata...

wah...suBARU..heheheeee

Warna Warni Kehidupan berkata...

^_^

Ungu Violet berkata...

wo0o0...gi skodeng subaru ar...kantoi..haha

ILA HonEyBuNNy berkata...

ila blurrrr...

xtau apa2....tengok entry bawah baru tau apa kebenda...ehhehe

syahirooAhmad berkata...

sebaru terbaik arrr... tapi kete dia mahal nak gilaaaaaaaaaa..

NisaAdnan berkata...

first time dengar nama 'subaru'.
#sedihbetol

Juliet_iRa~" berkata...

hehe...

slh la ek..;p

ira suka skyline..kekeke..

xmmpu beli subaru..apatah lg skyline..ekeke..

2-2 la xmmpu sng ckp..

nini berkata...

dok kat belakang pun jadik nih...hehehehe....=D

Afzainizam berkata...

perrgghhhh mmg subaru idamaN RAMAI BEB....

SKYLINE TAK SEBERAPA BIRUNYA

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy hydro fuel system kereta

YOUsoF berkata...

SUBARU!! Pakailah lama mana pun, tetap akan nampak BARU! ;D

ctk berkata...

hehehehe..dh agak da kamu pilih subaru..tp ct tetap minat skyline..hahaha