Isnin, 4 Julai 2011

Lunch guna kupon Pizza Hut

Salam pembuka bicara..

Dah fikir ke lunch nak makan kat mana? Saya memang ambil sarapan tapi lunch jarang-jarang sebab kerja tak banyak guna tenaga pun. Tenaga dari sarapan tadi masih boleh tampung tenaga saya sehingga petang nanti.

Kalau kamu tak tahu nak lunch kat mana, boleh lah pilih Pizza Hut. Makan ramai-ramai sebab bermula hari ini sehingga rabu, Pizza Hut ada buat promo macam 2 mingu lepas.

Cuma print sahaja voucher ini.


Hanya RM33 untuk 3 regular viva pizza dan 2 garlic bread. Tapi hanya valid untuk take away atau delivery sahaja. Dine in tak boleh lah guna kupon ni. Print black and white dan fotostat banyak-banyak ea.

xoxo

2 komen:

azwa amani berkata...

amnai pula ade kupon kfc a.m... huhuhu.. besok baru nak gi makan.. :)

dhiera berkata...

best ye~kupon kfc am 2 makanan apa yang ada? tak pernah pegi kfc pagi2~he