Jumaat, 1 Julai 2011

Grilled Chicken Burger yummy!!

Salam pembuka bicara..

Akhirnya, saya dapat pun Mc D Grilled Chicken Burger.. yeay. Agak terlambat untuk saya makan kan? Dah hujung hujung musim baru nak makan.


Kalau lah dah gaji, saya terus tengok cerita Sekali Lagi. Mia Sara Nasuha sangat comel.

 Sumber: google

Siapa dah tengok? Best tak? Berbaloi tak?

xoxo

10 komen:

azwa amani berkata...

amani pun makan mcd juga semalam... tapi frust tak dapat makan bubur mcd.. hehee

Mr.R berkata...

Filem sekali lagi, best... boleh baca review kat blog Mr.R... berbaloi.....

Ronaldmohoni berkata...

hmm, tiba-tiba teringin nak makan burger.... lapar... nyumm...

blackrosehunter berkata...

macaammm sedappp....


Blackrose's latest entry: Stesen Keretapi Tanjong Pagar

dhiera berkata...

@ azwa amani: masa sekolah dulu, tiap kali fly dari asrama mesti nak makan bubur mc d ato beef burger~ hekhek

dhiera berkata...

@ Mr.R: dah baca review Mr.R..thanx ya!

dhiera berkata...

@ Ronaldmohoni: hahaha. nal ni pantang tengok makanan ni!

dhiera berkata...

@ blackrosehunter: kena try baru taw sedap ke tak. ada orang tak suka~

Omu Rice berkata...

dap nyer...nak mkn jugak...tp duit tak de...huhu...sedih woooo....

dhiera berkata...

@ Omu Rice: belum habis musim GCB lg..bole usaha cari duit~