Khamis, 21 Julai 2011

Promosi: Kek lapis sarawak (update)

Salam pembuka bicara..

Update: harga dan saiz (pre-order untuk raya)

Saiz kek : 8" x 2.6" x 2.5"

Harga:
- Kod A1 - A32  = RM 18 /pc
- Kod B              = RM 23 /pc
- Kod C1 - C17  = RM 28 /pc
- Kod D              = RM 30 /pc
- Kod E              = RM 33 /pc


Atas permintaan seorang sahabat, di sini saya nak promosi kan mengenai kek lapis sarawak. Musim raya kan dah dekat. Jadi apa kata kalau kita cuba pilih kek lapis sarawak sebagai salah satu juadah untuk raya tahun ini.

Kek lapis sarawak ini memang ditempah terus dari sarawak.

Ada pelbagai jenis kek lapis sarawak yang beliau jual. Ini katalog yang beliau bagi pada saya.








Banyak kan yang beliau jual. Berminat nak beli? Boleh emel beliau di elydalyla@hotmail.com. Kalau ada sebarang pertanyaan pun, tanya lah beliau.

Saya nak rekemen beberapa jenis yang orang terdekat saya suka.
Mak saya sukakan kek lapis sarawak berempah (kod A11)
Z sukakan kek lapis sarawak india (kod E2)
Saya sukakan kek lapis pudina (kod A23)
Saya rasa kek lapis coklat cheese pun sedap juga (A16)

xoxo

2 komen:

::Aja:: berkata...

aja suke masam manis ngan choc cheese!heheheh..idola tu pon sedap for sape2 yg suke rase choc..tapi i xgemo sgt..tp abes gak makn ili bagi.haha

dhiera berkata...

aja, aja memang tak pernah tolak makanan kan kan???