Sabtu, 23 Julai 2011

Main game sambil menderma dan belajar

Salam pembuka bicara..

Siapa yang suka main game? Terdapat satu game dimana kita boleh bermain sambil menderma. Bukan takat itu sahaja, kamu boleh juga memantapkan vocabulary bahasa inggeri. hek.

Tapi bila asyik main je, jadi leka pula~ hiks

Jawab 1 soalan betul, kita menderma sebanyak 10 biji beras melalui World Food Program dimana membantu mengatasi masalah kelaparan di dunia ini. Jom bermain, belajar dan menderma! klik sini


Sama-sama beramal

xoxo

20 komen:

nur berkata...

best ni.. bagus.. sambil men derma juge kan.. thanks share..

Ungu Violet berkata...

bagusnye game2 camtuh..main smbil bramal... x der la buang masa sgt.. :)

dhiera berkata...

@ nur: bukan takat tu je..dapat improve vocab jugak~

dhiera berkata...

@ ungu violet: betul tu~

dhiera berkata...

@ ungu violet: betul tu~

::ini belog saya . cinta hati saya:: berkata...

game oh game .

seronok je maen game tu

best .
thanks :)

tiefazatie berkata...

cam menarik je nie..bagus2..nt try la..=D

maya berkata...

wah.. cm best.. nk cube nnt, nk cube.. hehhe
salam kenal

Helmi berkata...

unik2.. hehe

An Evening with MLMers

dhiera berkata...

@ ::ini belog saya . cinta hati saya:: Dah main ye...

dhiera berkata...

@ tiefazatie: ifa, try la kalau berkesempatan~ boleh test ur vocab sekali!

dhiera berkata...

@ maya dan helmi: cuba jangan tak cuba~

syiela berkata...

bagus ni.. berfaedah juga

MIMIE AIZA berkata...

wahaaa.. makin canggeh sekarang nih

dhiera berkata...

@ syiela : betul tu~

dhiera berkata...

@ MIMIE AIZA: perubahan zaman, biasa lah~

.izzati liyana. berkata...

ada jugak game cmni eh. bagus ni. sambil main dapat pahala. takdelah buang masa semata-mata.

dhiera berkata...

@ .izzati liyana.: hiks~ betul tu...

iPai berkata...

kena kasi betul je laa jawabnya .. kalau salah jangan ada yang nages2 kecewa plak ..

dhiera berkata...

@ ipai: haha... saya pernah jawab salah. sejak dari tu, make sure ada kamus. tak nak jawab salah lagi~hek