Jumaat, 18 Mac 2011

Pesta belon panas

Salam pembuka bicara..

Minggu ini akan diadakan 3rd Putrajaya International Hot Air Balloon.

Tarikh: 17 -20 Mac 2011
Tempat: Monumen Alaf Baru, Persint 2, Putrajaya
Masa: 7 pagi - 9 malam

Tahun ini 29 biji belon panas. Tahun lepas berapa ea, lupe. Maklumat lanjut, sila klik sini.

Tapi malangnya, minggu ini saya memerlukan rehat yang secukupnya. Lagipun, sepupu saya akan bertunang sabtu ini. Nak pergi wedding kak iman pun saya terpaksa batalkan, lagilah nak pergi pesta ini. Nasib tahun lepas saya sudah pergi. he



Selamat berhujung minggu kamu semua.

xoxo

8 komen:

mie berkata...

gue pun nak pi ni..
tapi bila agaknya boleh sampai?
eheheee

Gen2Merah berkata...

wah bestnya.. selamat berhujung minggu ya.. (",)

Shareena Delaila is my name berkata...

ooo dira x pergi rupanya wedding kak iman..happy weekend too!! ingat nak jenguk2 gak hot balloon fair tu..

dhiera berkata...

@ mie: ada banyak masa lagi..tahun depan mesti ada buat event ni lagi~cuba la pergi..

dhiera berkata...

@Gen2Merah: tunggu sarawak buat event belon panas kat sana pula ea..

dhiera berkata...

@ sherin: tak dapat la..plan memang nak pergi tapi baru teringat sepupu kita tunang~lepas keje trus g sana. woo..nanti upload gamba belon panas banyak2 ea..

ïêmå å¢klê§ berkata...

seronoknya..
iema xpernah pergi pun..
huuuaaaaaa

dhiera berkata...

@iema ackles: suatu hari nanti, try la pergi pula ea..