Selasa, 29 Mac 2011

Jom cek tahap kesihatan kamu!

Salam pembuka bicara..

Saya tersangatlah sibuk semalam. Lagi-lagi big bos datang lepak kat sini kan? he.

Sebenarnya, tempat kerja saya tengah busy untuk buat education week dan open day. So, kami tengah kumpul-kumpul barang dan macam-macam lagi lah~

So, bagi sesiapa yang ada keluarga atau tinggal berdekatan Tanjung Malim boleh lah datang sini. Ada pakej kesihatan super cheap dari biasa untuk kamu semua.

tekan pada gambar untuk tumbesaran yang sihat

Bagi budgeted pakej, normal price adalah RM 220. Silver & gold itu normal price RM 240 dan RM 270.

Promotion yang memang berjalan dari awal bulan hari tu sehingga Jun ini adalah Women day promotion.
Basic pakej bernilai RM 150 yang mempunyai ujian untuk sama seperti budgeted pakej tapi tiada test CEA dan digantikan dengan 2 test untuk cancer tumour marker dan 1 machine test untuk cek calcium dalam tulang (detect osteoporosis) atau lung function test (tengok macam mana kamu bernafas).

Doctor consultation adalah free sama juga seperti nutritionist consultation. *oh, garu kepala lah saya lepas ini.

Bagi sesiapa yang tinggal berdekatan itu boleh lah datang sini. he.

xoxo

5 komen:

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ berkata...

Gempa bumi bakal melanda di Malaysia jugak? Nauzubillah...
KIAMAT SEMAKIN DEKAT DENGAN KITA

zOeY zAu YaH berkata...

ada org yg tkut nak check kesihatan..takut dpt khabar yg depa tak sht tp sebenarnya mencegah lbh bgus...dpt tau sakit di peringkat awl mmg bagus tapi org skang takut tah hape2..

Aretikz berkata...

Cek cek oh cek.. ahakz.. pergh ~ xda yg free? hehe..

Entri Lelatest
Great Teacher Aretikz 7

dhiera berkata...

@zoey zau yah: betul 2..kalau dah tahu dari awal boleh elak dan dapat kurangkan kos perubatan. hari tu ada orang lagi 2 minggu nak kahwin baru buat thalasemia test, then dapat tahu dia ada talasemia. dia nangis takut tunang dia taw sebab dah nak kahwin.

dhiera berkata...

@ aretikz: chemical yg kita guna pun kena bayar. kat government la bole dapat murah tapi result belum tentu cepat. ramai patient kat sini frust sebab tak dapat result dari government. dan ada juga yang nurse gov suh datang sini~