Isnin, 22 Ogos 2011

Akibat shopping tak ingat dunia

Salam pembuka bicara..

Terima kasih untuk semua pandangan dalam entri ini.

Hari ini kaki saya sakit gara-gara bershopping sakan sabtu dan ahad. Jalan macam orang tempang. Nampak sangat jarang exercise. Rasanya saya patut guna kan treadmill yang ada dalam ECG room itu untuk exercise. Stamina sudah tak kuat agaknya.

Adik saya monyok sebab dia ada exam hari ini tapi kena buat kuih raya. Sampai-sampai rumah semalam kena terus tolong dia.

Datang kerja, banyak kerja. Pergerakan berjalan pun terhad, slow macam siput. Semoga cepat-cepat lah rasa sakit ni hilang. Tiba-tiba wujud perasaan serik bershopping.

Oh ya, kad raya dari cik dila. Saya sudah dapat Jumaat hari tu. Alang-alang, saya nak hantar kad raya ni. Siapa-siapa nak kad raya dari saya boleh lah emel nama penuh dan alamat kepada saya. Emel saya ada di tepi sidebar. Tapi kad raya akan sampai lewat lah sebab pos lewat. he


xoxo

43 komen:

Sufia Mahzan berkata...

Bila sakit je serik, dah sihat ulang lagi..
*saya pun sama :)

Ungu Violet berkata...

wahh...nih mesti sakan sopping nih...smpai sakit2 kaki...huhu

ade2mama berkata...

shoping law kaki xskit..bukan shoping nme nye:P
huhuuhhu

nak kad rye jgk oiii

ikatankasihku berkata...

oh poket kejang, kaki pun sakit, tapi takpe, janji kepuasan dpt barang yang di harapkan termakbul..

Zura berkata...

nti urutlah kaki tue..dah sehat boleh soping lg...hehe..soping kalau xsakit kaki mmg xpuas kan..

Hana Soffelia berkata...

Wah, sampai 2 hari bershopping, mau xkejung kaki ye. hehe

Psst..shopping apa tu smpai 2 hari? hehe

wahida berkata...

mesti shopping sakan ni sampai sakit kaki bagai...

NM02 berkata...

lenguh kaki kita dua hari lepas

shedameor berkata...

amboi raya sakan yea :)

merahitujambu berkata...

sakan shopping ni..salam syawal...

doodle free jom

.izzati liyana. berkata...

serik bershopping? err.. takkan pernah kot. hehe.

serius ah nak bagi kad raya? segan lah pulak kan nak buat muka tembok. haha.

faiz berkata...

serik sekejap je tu..hehe

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

Tia boleh dapat jugak tak ? heheh :)

kayrul-shah berkata...

lain kali kena wat senaman dulu baru shopping sakan..hehhehe

アヌムちゃん berkata...

ciannya ada exam tp kne buat kuih raya eh..beli je..heeee

ILA HonEyBuNNy berkata...

wahahha...tu la..bila shopping neh kita jalan ja...sekali sakit kaki2 kan..

sama la ila..smpai xsihat di buatnya..heehe..

dah habis la eh shopping?heheh

Fadzmie Mohamad berkata...

Shopping raya la ni kan? Hehe.
Takpe, excercise setahun sekali, apa salahnya. ;)

iefa ujang berkata...

serik skali je kan..thn depan shopping ag :)

cik dila berkata...

hewhew,sakan shopping nih. 1 hari je pun dah penat..

naseb bek sampai dah kad raya tuh. hehe..

YOUsoF berkata...

Nasib baik masa shopping kau masih ingat dunia... ;DD

tak shopping lagi pun.

MamaEma berkata...

sakan jalan2 nak shopping...

saiful berkata...

sakan shopping

Kancil 8349 berkata...

orang kata setahun sekali bershopping untuk raya...hehehe..tapi janganlah sampai sakit ...

Ct Arina berkata...

haha^^ samelah kite. shopping x igt, pastu balik rumah pengsan terus ;D

A i n n u r berkata...

nk kad raya..nak ! nak ! hehehehe.

tapi minggu ni insya Allah ain pindah rumah.

alamat rumah baru xtau la pulak.

=='

zulhilmi.tempoyak berkata...

pos alamat kat tepi ni tros bleh..??

1k-04-15 perumahan polis, sg.nibong. 11700 batu uban pulau pinang..

sbnrnye...xjumpak emel kat sidebar mn...
hihihi

Ezad Skytech berkata...

sy belum shopping sakan pon lagi ni..heee~

APAN berkata...

'wujud perasaan serik bershopping'...

boleh pakai ke ayat tu?pompuan boleh dtg serik ke bab2 gitu?haha...

Farahin Ahmad berkata...

ish ish ish...lepas nih x boleh soping dah..heee

A retarded kitty berkata...

tak belajar dari sejarah ni

kekeke

Sarah Mohd Saleh berkata...

alahai ciannn die..itu semua terapi shoping tuh.hihihi

Miszyuyu berkata...

hehehe.. shopping le besh

Hanis MY berkata...

syoknya sopim... selamat berehat, best tuuu dpt kad raya....

norsharmila berkata...

xsempat lagi shopping tuk rye..T_T

muhamad hanif berkata...

pergi urutlah, mesti lega punya.



wahahahahaha.

Dev Clarehova berkata...

cuma serik bila $$ hampir habis ;p bila ada $$ balik, datang balik la penyakit tuh..heheh

cik pha berkata...

shopping sakan hhehe msti byk dah beli brg2 tuk raya ni

zEri sAfEerA berkata...

hahaha serik la kjap. tngok la nanti bile dah hilang sakit 2. hehe :D

Bidadari Syurga berkata...

aduh... time shoping.. saya make sure saya pakai sport shoe... huhuhuhuhu. terbaiknya... shopingggggggggggggg... here i go... erkkk... semoga kaki kamu baik ya....

sergeant keroro berkata...

wah wah, untunglah dapat kad raya. :)

p/s : jom join segmen keroro XD

Myra Jay berkata...

Nak jugak kad raya boleh??? heheee :-)

bighagenjo berkata...

alamakkk, dah terlambat laa. hihi

una din berkata...

shoping online je la awak! hehe