Khamis, 18 Ogos 2011

Spontaneous Thursday

Salam pembuka bicara..

Kesinambungan entri Wordless Wednesday semalam. APAN, pandai-pandai ye kamu. he.


Saya teringin la nak makan Mc Donald dah berbulan-bulan tak makan Mc Donald ni. Erk, baru 2 bulan tak makan. he. Last makan McD, makan GCB. Itu pun share dengan adik sebab nak cut serving size. Secara tak langsung, cut calories. Tapi sekarang saya sangat inginkan Big Mac.

Aiyo.. bulan-bulan puasa ni macam-macam nak makan.

The nearest McD adalah di Rawang atau Ipoh atau Kuala Selangor. Nasib orang kerja dekat sempadan negeri macam ni la. Kerja dekat Perak tapi tinggal dekat Selangor.

Hopefully, this weekend Z belanja makan McD masa shopping dekat Jalan TAR nanti. Tadah tangan sambil fuh, kiri kanan. Amin.

xoxo

25 komen:

Hana Soffelia berkata...

Owh. pun sama, teringin mkn McD. Tapi xkuasa nak pi cari after keje, jauh.

Mr.Thinker@Ali berkata...

fuh kiri, fuh kanan. saya nak jugak.. :p

Zefa NorAsmara berkata...

2 malam lepas lalu kuala selangor.. baru perasan ada seketul bangunan McD baru.. walhal selalu je lalu situ..:D

cik pha berkata...

aku pun rasa nk makan benad ni gak T.T

Ct Arina berkata...

dah lame teringin nak makan double gcb. tp tak try2 lagi. haha

ikatankasihku berkata...

ni statment mintak bekanja la nih..hehehe

ade2mama berkata...

aminnnn...
z mesti bukn nme sbnr kn? huuuhhu
da alg2 gy sne..suru cik z tu blnja shopingggg rayo:P

YOUsoF berkata...

Tiba² rasa macam nak makanan ni secara persuma je.. ;D



Samalah, dulu kerja dekat Selangor, duduk Kl.. heheh

faiz berkata...

hari isnin hari tu baru buka dekat McD..

cik dila berkata...

haha,pastu akk belanja kite pulak..ngeh3..

ILA HonEyBuNNy berkata...

ohhh begitu kisahnya..hehhe


fuhhhh..asti tercapai impian tu...hehe

.izzati liyana. berkata...

teringin jugakkkk! untunglah ade Z. saya ni..ceh, nada sedih. sorg kat jb. sorg kat melaka. nk jumpa pon payah.

kenapa tak pindah dekat dengan tempat kerja ja? tak jauh ke nak g kerja? duit minyak lagi. fuhh.

A retarded kitty berkata...

amboi! kemaruk McD la ni

::Aja:: berkata...

my apex said: dun eat mcD or KFC anymore!wuuu..tapi kan dira kan..aku bedal gak.hahaha..last week latest mam mcd sebb ujan lebat gile2.so blik keje singgah drive thru n order GCB...mskan sowang2 tyme buka.huk3

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

waaaa , kecur liur nak makan friess .. rindu nak makan McD dan big apple :(

InderaRedhzuan berkata...

GCB !!! da lama tak makan . dekat 2 mggu dah ==''

coretpujangga.blogspot.com
dtg la lihat yea .

Ezad Skytech berkata...

rasa macam nak makan GCB pulak sekarang ni..heee~

Bidadari Syurga berkata...

dah hampir 2 blan tak makan Mcd... aduhai..... 2 entry awak mcd aja nie... heeee

CikMiMiey berkata...

homaiiii !!! dah lama x mkn MCD sejak2 bln pose nih . huhuuu

muhamad hanif berkata...

1300-13-1300 sudah,


kan cepat tuuu.

shedameor berkata...

minggu lepas sheda da berbuka mcd daaa :P

salam perkenalan :)

Xavi De berkata...

balik keje petang nie singgah beli double GCB lah...lalala~

kayrul-shah berkata...

sedap tue..tengok kentang pun dah terliur..hehehehe..baru 2 hari lepas mkn McD..tue pun tak abis

A i n n u r A f i f f a h berkata...

nak jugakkkkkkkkkkkkkkkkkkk !

gulpp~ sedapnye GCB..:(

Lynn berkata...

wahhh~..sedapnyer..^_^

jom singgah belog lynn..^_^

Makanan bulan puasa yang menakjubkan..!!