Isnin, 15 Ogos 2011

Ballinese chicken di Kenny Rogers

Salam pembuka bicara..

Saya memang selalu terkedek-kedek untuk update.

Puasa ketiga hari itu, saya ada training di Glenmarie. Maka, saya mengambil kesempatan yang ada untuk berbuka puasa dengan Z. hiks. First time berbuka dengan beliau. Suka.

Nak tahu kami berbuka di mana? Kenny rogers lagi sekali. Tiap kali pun kenny rogers. Sebab apa? Sebab rasanya dalam banyak-banyak fast food, kenny rogers lah antara yang dapat memberi kepuasan maksimum. Sebenarnya nak makan di Rasamas tapi Z parking kereta dalam Subang Parade. Malas nak menapak ke Carrefour sebelah tu.

Menu kami? 1/4 chicken meal lah. Tapi kami try new menu iaitu Ballinese Chicken. Memang thumb up. Terhad untuk bulan ini sahaja. Gambar set meal tak ada sebab excited nak buka puasa.

Yang ada cuma muffin coklat ini, hek


Dan air semestinya. Triple passion (my favourite) dan Iced chocolate.



Kami bukan pergi berdua sahaja. Kami ditemani dengan 2 orang rakan saya.


Menu special bulan ini di Kenny Rogers memang sangat sedap. Betul-betul memenuhi citarasa saya. Ada rasa pedas-pedas sikit dan berempah. Kalau pedas lagi mesti lagi sedap. Total lost untuk 4 orang adalah


xoxo

35 komen:

cik pha berkata...

ahhh terpandang makan ahhhhhh tergodaa eden

cik dila berkata...

haha,Kenny Roger mmg sedap pun kan.. Lagi prefer Kenny dr Rasamas..

NM02 berkata...

huh

nasib baik baru pas mkn KR

selamat

hehehe

Mr.Thinker@Ali berkata...

air sebelah kanan itu! terliur tengok. :D

MamaEma berkata...

sronok makan bersama teman2 juga kan..lebih2 teman yang bukan seagama

meaw berkata...

tergoda tgoda goda ku melihat makanan itu,auwwww!

Ungu Violet berkata...

mak aih...rhege dia...huhu..

klau sedap xper...dlu penah makan ayam dia cenonet jek...huhu

NadiRah berkata...

mhal kat sini...
eh, tg malim keje katne?

stuck berkata...

bile nak buat open table tuk bloggers?? hahha~

.izzati liyana. berkata...

kenny rogers is the bestt! suke jugak. bilalah nak buka kat situ pulak. ballinese chicken? gonna try it! baca kat sini mcm sdp sgt sampai dpt thumbs up. hihi.

ILA HonEyBuNNy berkata...

ohhh tidak...

tergoda tgk muffin tu...

rasa nak cubit2 makan ja neh....lapooornya....kena cari jap g..heheh

AJ berkata...

Jom serbu KR petang nanti.. :)

el-janna berkata...

peh best a dapat makan2

L berkata...

urrrm.. sedapnyaaa, awtla ramai sgt post sal mknn nie ,, huhu

sy syg awak?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/kasih-sayang.html

Far8 budak baik berkata...

perghhhh seyes jelesss..
semalam aku pun berbuka gak kat SR
hihi..jadi tak jeles sgt..
tapi seyes mahal..
habis gaji aku..
hahahaha

Far8 budak baik berkata...

perghhhh seyes jelesss..
semalam aku pun berbuka gak kat SR
hihi..jadi tak jeles sgt..
tapi seyes mahal..
habis gaji aku..
hahahaha

alif haris berkata...

walaeyh .. terliur guwa ! ;D

wahida berkata...

kalau kat KR suka muffin dia jer...

iefa ujang berkata...

kenny rogers mmg mabeles.brbaloi dgn harga :)

adan berkata...

gulp... rm108.00..

cik bulan berkata...

*tutp mata laju2*

waaaaaaaaaaaaaaaaa..awok..T,T

misz molecule berkata...

huhuhuhk2..nasib boleh sabar lg..

Liefde Ain berkata...

sedap nye :)

Hana Soffelia berkata...

Wah.. tak merasa lagi Ballinese Chicken tu. Dah kecur liuq dgr.. hehe

Ezad Skytech berkata...

erk..nasib baik da lepas buka tengok entri ni..huhu~

iMBobo berkata...

nyum nyum :) pergh resit tu, cantik no die kan?hehe

muhamad hanif berkata...

Err,

lama tak makan weh !


Z = Anip ?


kah kah kah !!

siti kektus berkata...

tak pernah cuba lagi kenny rogers tu. tak de feeling lagi nk mkn kat situ. hukhuk

saiful berkata...

yummy

Zefa NorAsmara berkata...

Sedapnya KR.. tp kami jarang kesitu atas faktor harga (kedekut.. haha..).. :D

Ps: t kasih ziarah blog Jemari Asmara.. kak zefa follow dhiera.. jgn noti2 ye.. :D

Zura berkata...

muffin tue mesti sedap..

ikatankasihku berkata...

sedapnyer makanan...yummy

amna berkata...

sedapnya... treat me plis awak ^^

Miss Tira berkata...

Mana gambar ayamnya. Ni mesti kes ayam sampai terus makan tak sempat tangkap gambarkan.. Hik hik ^^

LinE PuTih LiNe HiTaM berkata...

GERAK P MAMAK....

APPLE JUICE N ME GORENG MAMAK SE TAMBAH TELUR DADAR..

RM10.80