Rabu, 1 Februari 2012

WW : wordless habes

Salam pembuka bicara..


Agak-agak kenapa jadi macam ni?


sumber: google


xoxo

26 komen:

Kancil 8349 berkata...

banyak faktor kalau jadi macam nie...ndak tidur semalam, bosan dan memang penat

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata...

tido dalam kelas atau dalam ofice paling best :)

aReLaN berkata...

bestnya kalau dapat ngular camtu.hehehe

Zura berkata...

tido lambat mlm td...hehe

nabilah_2908 berkata...

lamat tido semalam..? ;)

aleen aiden berkata...

sebab malam tidur lambat! *kalau alin lah. keh3

ciK LyndaWawa berkata...

penat!hohohoho

Kakzakie berkata...

Apa dhiera buat malam tadi sampai letih/mengntuk bebenar kelihatannya?

♥cmª shIemª♥ berkata...

monin..monin.

huhu..kenapa ye..

err...

ngantuk?
malas?
moody??

hehe.. :)

HeNRieTTa JoSe berkata...

sweetnye titun....adeh la...kje manyak nie....

pena rozie berkata...

Penat ek...

rozeeta rashid berkata...

terlampau penat kot. hehe.

Pocket berkata...

makan nasik banyak sangat!:D

Fara berkata...

Dahi berkerut, mulut terbuka !
It shows yang dia mengigau nak makan something yg dia kepingin sgt tapi tak dapat. Frustnyaa! haha

epaa chenta berkata...

tggu internet loading lamaa sangat. haha

Cik Lia Lomi berkata...

sebab ngantuk kan???..heeeeee

ILA HonEyBuNNy berkata...

wakkakakka..nyenyaknya tido..

letihh sgt2 dah tu..ekkekek

semutsengal berkata...

maksudnya apa ?

Cik Anita berkata...

ini mean, saya suka tidurr! hehe

~SaL IjOu~ berkata...

penat sungguh gayanya tu~ ;p

mizzura berkata...

pagi ni dgr motivasi dr tuah..kata nya pasal ketidakseimbgn hormon..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jemput baca,
PHUKET : Pentingnya AIR ASIA INSURE TRAVEL PROTECTION
atau
PHUKET : Phuket International Airport

LinE PuTih LiNe HiTaM berkata...

kerana... penat menunggu..

mama aini berkata...

hikk2x..tidur sakan nampak..

Juliet_iRa~" berkata...

kekekkee ;p

dah tau jwpn..ahahaha ;p

.izzati liyana. berkata...

kurangkan online! hee. :D

Hanie Dew berkata...

aku skip entry selepas entry terus ke sini.

ok aku nak gak jawab.

sebab sakit gigi???? hehehee