Rabu, 29 Februari 2012

Tayar kereta bocor

Salam pembuka bicara..


Ini adalah tayar kereta saya.




Tempoh hari dia bocor.




Saya hantar pergi kedai untuk tutup kan lubang yang bocor tu.




Ingat kan mahal rupanya RM5 je. hehehe. Baru la saya tahu.


xoxo

p/s: Entri ni less word bukan wordless. hehehe. Pagi ni pergi buat passport dan kemas rumah sewa. Besok start kerja baru.

31 komen:

KhaiRin : anies berkata...

bocor kena paku ke?

ciksusu berkata...

hehe..aritu tmnkan housemate..baru tau gak :p

::Aja:: berkata...

goodluck for ur 1st day..jgn terkejut2 plak..mana tau kejutan budaya keje.hehhe..hr2 lunch dgn tunang la nmpaknye..aaaaa.bosan.ahaks

Mama Ema berkata...

murahnya

Kakzakie berkata...

Tempat kakak RM7.

Selamat menjalankan tugas di tempat baru dhiera..

::NureeN:: berkata...

a'ah.. klau tampong mmg rm5 jek..
hehhee..

selamat menjalankan tugas ditempat baru :)

Pocket berkata...

eh! kenapa ari tu pocket kena RM7!?
ohh kena tipu dah! :)

nazirah berkata...

hehe kte pun baru taw la hee..
wah buat passport ek . jeles2 hee

sweethOneY berkata...

hehe betul. tampal tayar bocor rm5 je :D

♥cmª shIemª♥ berkata...

Salam cik dhiera..
Hehe..musti ingah regenye lebih dr 10 hengget kan?
Cma pestime cam tu jugak..last2 baru tau..murah je..

nabilah_2908 berkata...

mahal juga ye..kat sini baru 3 ringgit... :)

cik mun berkata...

hehehe..yeke..mun pun xtahu..

cik pha berkata...

murahh bebnor 5 hinggit jer

Cikgu Ma berkata...

bila la nak ada kereta sendiri..hihih

mama aini berkata...

ehem sibuknya dhiera..ehem ..ehem..selamat berkerja semula esuk.. :)

Gen2Merah berkata...

eheheh.. setakat tampal tayar bocor memang murah.. kalau nak ganti tayar tu yang bikin kopek duit.. ehehe

EyqaLuvender berkata...

tampal tayar bocor je kan?
bukan tukar tayar...kalo tukar tayar mesty mahal gler...hehe

Zakia berkata...

la yeke??murah je..mcm mtor plak

APAN berkata...

bila la nak rasa bawa kete sendiri...setiap kejadian ada hikmah.kan dah tau harga skang....

Pondok Usang berkata...

yelaa... rm5 aje... tubeless kan.. tapi tak bole cucuk tampal byk kali..

Kancil 8349 berkata...

minggu lalu juga Kancil gi tampal tayar yang bocor...sama gak harganya...dulu RM 2 je...dah naik rupanya...hehehe

rozeeta rashid berkata...

dia tampal kat tempat bocor tu je kan? murahnya. memang harga macam tu eh? tak pernah tau pun. haha.

Sue Unnie.. berkata...

rm5..?
seriyes..?

Cik Anita berkata...

eh yeke rm5?

Nita pun tak pernah tau murah ye..hee

ILA HonEyBuNNy berkata...

rm 5 ja?/

adehh...ila pun kalau bab tayar2 tak tahu juga..heheheh

Tanpa Nama berkata...

hi dhiera...sorrriiii tak smpt nk jengah....tule kite pompuan kdg mudah kena ketuk rege mhl kdg..nsb yg ni jujur kn.. Wah buat passport ke krabi/phuket? Atau tmpt lain..hehe..zura dok port klg area kg. rj uda:-)

echa takashimaya berkata...

haha.saya pon tak tahu tampal tayar kereta cuma lima ringgit je.haha.

cik CT berkata...

hai dhiera..saya tag awak join GA..singgahlah blog saya k.

nini berkata...

nini pun pernah kena cam tuh, nasib baik dengan kawan...kalau tak tataw la cemana...hehe

Afzainizam berkata...

TAMPAL TAYAR TAK MAHALLL... TAPI TUKAR SPORT REM DAN TAYAR BARU MAHALLLL WEHHHHH....

eemmm kereta viva aku pun selalu sangat bocorrr... tak tau lahhh kali ni dah ada 3 tempat tampal...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy balut cover door panel kereta

Juliet_iRa~" berkata...

hye k.dhiera!sorry lama tak singgah bz..hee

yeke?ira pon br tahu..murahnya..hee..abistu pkai tayar spare dl la ea sblm tampal??

eh2 viva tu kakak ira pnya..ayah belikan ms dia smbg degree kat s.alam sbb sng nak ulang alik dr umah..

ira br beli myvi..pon sbb nak ulang alik g kerja..wuuuu