Khamis, 9 Februari 2012

Selamat hari lahir ayah!

Salam pembuka bicara..


Hari ini, 9 Februari adalah ulang tahun ayah saya yang ke setengah abad. hehe. Baru perasan saya pula tahun ni suku abad.


Setengah abad tu berapa? Faham faham sendiri lah. Semalam guna kupon Pizza Hut yang RM40 tu beli pizza. Kebetulan, sorang je adik saya masih berada di MRSM. Yang lain ada dekat rumah. Ngam-ngam sorang satu mushroom soup, ngam-ngam sorang 3 slice pizza.


Mula-mula nak tempah pandan layer cake tapi sebab datang kedai kek lepas pukul 5, dorang dah tak ambil tempahan la pulak. Last-last beli je black forest cake 1kg on the spot dan terus bawak balik. Kira nya ter'celebrate' awal la kan?




Sempena ulang tahun kelahiran ayah yang ke setengah abad. Kakak sentiasa doakan ayah sentiasa dimurahkan rezeki,  dikurniakan umur yang bermanfaat, rezeki yang halal dan kehidupan yang dirahmati di dunia dan akhirat. Amin..


Love u ayah! Terima kasih untuk segalanya. Tahun depan tambah lagi sorang ahli keluarga. he (Menantu sulung lettew)


xoxo

32 komen:

Apple Pink berkata...

Selamat Ulangtahun En.Zainudin
Semoga sentiasa diberkati dan mendapat rahmat dari Nya.

Semoga cepat dapat "CUCU" amin

Kakzakie berkata...

Selamat ulangtahun kelahiran juga buat ayah dhiera...

Dah tak sabar ayah nak terima menantu:)

aReLaN berkata...

muda lagi ayah dhiera.hehehe...selamat hari lahir ye ayah.oopppss...pakcik. :p

dhiera berkata...

@Apple Pink
darling, nt jiha jadi makcik taw. hehehe

Pocket berkata...

50!
pergh! kawan kawan pocket yg kat ofis,
yang pocket sembang 'aku-hang' pun 50!
oh mudanya ayah!






ke pocket yg tua?heheh

dhiera berkata...

@Kakzakie
terima kasih mewakili ayah. he

dhiera berkata...

@aReLaN
klo ayah saya muda, mak pun lg muda la.. haha. aik~

dhiera berkata...

@Pocket
saya anak sulung pocket. macam ni la.. hehe

err.. pocket semakin tua kot. hekhek

CintaZulaikha berkata...

selamat ari lahir pakcik...ehem2..~~ hiks

cik mun berkata...

happy birthday jgak..

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata...

selamat ulang tahun kelahiran yang ke setengah abad to ur father k :)

♥cmª shIemª♥ berkata...

Alhmadulillah..
sanah helwah utk ayahanda cik dhiera yg tersayang..semoga sentiasa dirahmati allah yg esa..

hehe..insyallah..tambah menantu dan tambah cucu...amin... :)

cik dila berkata...

hehe,selamat hari lahir utk ayah kak dhiera, tak sabar nak dpt menantu ye..


semoga ayah akk sihat walafiat. Amin.

cik pha berkata...

hepe bfday abah hehhehehe

*kim salam kat adik lelaki yerr kak dhiera chantik HAHHAHA

nabilah_2908 berkata...

selamat hari lahir tuk ayah kamu... :)

lia fen berkata...

Selamat Ulangtahun pd ayah dhiera jgk..smoga pnjng umur..

EyqaLuvender berkata...

happy bday to yah kak dhira..
semoga beliau pnjg umo dan sihat selalu.
jelesnya,iqa da tade ayah...huhu

cik CT berkata...

hepi besday to your father..

Lea Isnawi berkata...

hepi besday ayah dhiera

cikguNae berkata...

Semoga ayah dhiera dianugerahkan kesihatan, kebahagiaan olehNYA

mizzura berkata...

Allah selamatkan ayah kamu dan kamu dab sekeluarga kamu...happy birthday pada ayah!!

mama aini berkata...

`hepi bezday buat ayah` dhiera..semuga dirahmati & dilindungi olih allah selama2nya..amin..ehem tak lama lagi dpt menantu sulung pulak kan..he2x..

Juliet_iRa~" berkata...

happy birthday cik din...:)

heeee..muka sm mcm dl ke dah berubah ek?hee..bestnyaaa black forest!heee

Afzainizam berkata...

Panjang umurnya .. panjang umurnya
Panjang umurnya … serta mulia
Serta mulia … serta mulia

Panjang umurnya .. panjang umurnya
Panjang umurnya … serta mulia
Serta mulia … serta mulia

selamat hari lahir pakcik
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy wheel bearing kereta

wan nurul hezrina berkata...

selamat ari jadi pakcik=)semoga Allah memberkati..n diberikan kesihatan yang baik serta rezeki yang melimpah..pasnie pakcik mesti seronok main kejar2 ngan cucu=)

J.Syazwana berkata...

happy birthday untuk ayah dhiera.
hehehe

BENA berkata...

canteknye kekkkkkkkk !!! hehehe :)


hepi besday ayah dhiera :)


fuh fuhh tiup lilin . hee :)

cik azeya berkata...

selamat ari jadik utk ayh kamu. sedap kek seh:)

Muhammad Saiazuan Norhalik berkata...

slamat hari lahir ayah! eh uncle hehe :D

✿Dear Yayah✿ berkata...

happy birthdaayyyyyyyyy pokcik ^^ hehe. semoga bahagia dunia akhirat. sihat selalu, senyum selalu. heeeee

Jue berkata...

happy birthday "abah"..nak jugak kan tumpang sekaki
ko buat aku rindu daddy aku!!!wuwu

Hanie Dew berkata...

happy belated birthday to ur father. ko suku abad? biar betul. satu abad 100 tahun, setengah abad 50 tahun. suku abad??