Selasa, 28 Februari 2012

Baju raya dah hantar tempah

Salam pembuka bicara..


Saya dah hantar kain untuk dibuat baju raya. 2 helai baju raya tahun ni.





Excited padahal tahun ni macam tak ada raya sangat pun. Raya tahun ni, insyaallah akan menjadi raya yang sangat special dan berlainan sebab merasa pegang 2 status dalam sekali raya. he


xoxo

35 komen:

Kakzakie berkata...

Oh... dhiera nak settle down/tying the knot Hari Raya ini ye...

sweethOneY berkata...

heheee kita pun kawen time raya ke5 tahun lepas :P

tak rasa macam nak raya pun. hihi

P/s aah dear, spa tu kat kota dsara. Dhiera dok mana ? Bukan keja kat rawang ke kuala kubu baru ke dulu? dekat je ni dengan rawang, sg buloh n shah alam :)

♥cmª shIemª♥ berkata...

Salam cik dhiera..mesti eksited kan..insyaAllah..tahun berya ngan status baru youuu...
Hehe.. cptnye tempah baju raya.. :)

SOULMATE is berkata...

wow... :)

KhaiRin : anies berkata...

hahahah dhiera..kami kt opis ni br dok cerita nk hntr bj raya hehehehe

Zakia berkata...

mak ai..semangat betul dhiera..huhuh..anyway tahinah ye, :)

::Aja:: berkata...

bujang..dara dan awwwww.hahaha..:D

HeNRieTTa JoSe berkata...

awlnye dah hntar....

dua status? istri dan ibu kew? tahniah....

nabilah_2908 berkata...

wah...dah hantar dah yer.. :)

ehemmm...tumpang happy juga.. :)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata...

pergh...... awal gile ko tempah untuk raya... exited giler... hehe

[sutera kasih] berkata...

bestnya dh buat baju raya :))

Hana Soffelia berkata...

Ehem.. 2 status dlm 1 skali raya? As wife and? ^_^

Munnafendy berkata...

wah...polka dot gitu =)

Rtp Farra Arisha berkata...

wah, rasanya sis dhieralah yang paling awal tempah siap2 baju raya. arisha klo bab raya's preparation slalu last minute isk! hehehe happy for you too ^^

ILA HonEyBuNNy berkata...

wah..tahun raya bermkna neh...;)

ila xbeli lagi..nak usha2 kain la..hehhehe

ILA HonEyBuNNy berkata...

wah..tahun raya bermkna neh...;)

ila xbeli lagi..nak usha2 kain la..hehhehe

dhiera berkata...

@Kakzakie
aha... tepat sekali~

dhiera berkata...

@sweethOneY
izza.. itu la. kite rasa macam tak raya jugak. tapi buat je la. kot2 nak beraya dengan future husband. katanya, raya sebulan. hehehe

kite dah pindah shah alam dah. sebenarnya, nak masuk damansara tu yang seram. selalu jammed. kehkeh

dhiera berkata...

@♥cmª shIemª♥
kita pun rasa macam cepat je. tapi nak tempah jugak~ huhu

dhiera berkata...

@SOULMATE is
woww..jugak la~

dhiera berkata...

@KhaiRin : anies
hantar lah cepat. macam ramai dah close order je. sukati jerk~

dhiera berkata...

@Zakia
haruslah bersemangat~

dhiera berkata...

@::Aja::
amboi kemain lagi~

cIk JanNah berkata...

wah awal betol tempah baju raya. dah lama jannah tak hantar tempah, biasa beli dah siap jer. hihi

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ berkata...

kite blom ada,
bajet mau pi cari cuti skolah bln 5 ni... huhuhu
ntah2 tailor dh tanak, hwaa.. beli yg ready made ajela jwbnyer.. ;-p

Muhammad Saiazuan Norhalik berkata...

huyoo xcited btl ni :D

warna tema purple ya?

asfira aminuddin berkata...

babe, i pon dah beli kain just tak tempah lagi. baju raya ada dah tapi puasa ganti tak abes lagi. kikiki.

teha berkata...

wahh , awl nyee. :) kite pon nak antr awl2 jugak laa.. sng sikit kan.. hee ~

Afzainizam berkata...

oohhhh sebelum raya ke atau selepas raya ko kawin nanti...


eeemmm memang meriah sakan lerrr baju raya kali ni kannnn...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy pasang flash brake light

sweethOneY berkata...

Dhiera, kita hari tu wpon kawen raya, mak pesan siap2 buat byk sket baju kurung baru, pas raya mesti nk jalan rumah sedara banyak. hahaha.

Eh, shah alam kat mana? kita duk shah alam seksyen U5. takyah masuk Dsara. dari Shah Alam tu naik guthrie, straight je pastu exit Kota Dsara. Hehe. kalau nak pergilah *semangat guide ! :D

mama aini berkata...

ehem raya sakan tahun ni dgn `org baru` kan dhiera..tu yg excited tu kan..hikk2x..

rozeeta rashid berkata...

fuiyoo awalnyaa. hehe. sekarang eta tak hantar kat tailor dah. beli yang siap je.

Cik Anita berkata...

baru sembang2 semalam dengan akak Nita, dah nak raya dah ye.. cepat je masa berlalu! Tapi Kak Dira ni excited nih dah tempah dah die...hehehe

mizzura berkata...

Wah excited niii....zura jrg tempah..hehe..kalo beli kain..confirm berbulan (tahun pun ada) tak hantar tailor..hehe...

Juliet_iRa~" berkata...

anak dara n wife orang..ngeee

:)

cik liza da ckp dgn mak ira nt nak hantar kad kahwin k.dhiera..ngeee