Isnin, 6 Februari 2012

Maulidur rasul

Salam pembuka bicara...


Salam maulidur rasul semua. Saya lambat wish, lambat update pasal ni. Penat sungguh semalam.


Semalam, saya berblogwalking ke blog L. Ada sesuatu yang sesuai untuk kita semua baca. Ianya pengetahuan ok! Walaupun, panjang tapi sarat dengan mesej-mesej sesuai dengan sambutan maulidur rasul semalam.


Nak lanjut disini ya. [tekan sini]


Hari-hari kerja tanpa cuti letih jugak. Nasib tak amek medic kalau tak lagi lah letih~ wuwuwu


xoxo

29 komen:

Cik Lia Lomi berkata...

salam maulidur rasul, Lia dah baca sangat best entri L itu, kan??.

mama aini berkata...

salam maulidur rasul dhiera..ehem kalau dah berhenti kerja mcm mama ni pun boring juga..terperap je kat rumah..hu2x..

アヌムちゃん berkata...

salam maulidur rasul :)

KhaiRin : anies berkata...

salam maulidur rasul..

sabtu/ahad pn kena keje ke dhiera?

J.Syazwana berkata...

salam maulidur rasul
:D

budak berkata...

xpe2, kalo xde keje lg susah kot..hehe..btw, salam maulidur rasul :)

nabilah_2908 berkata...

Dhiera kerja hari ni...? ;)

HeNRieTTa JoSe berkata...

Salam maulidur rasul untuk anda juga yea....

cik pha berkata...

salamm maulud juga :)

aReLaN berkata...

hoho...dah baca gak.walaupun panjang lebar,tapi banyak intipati dia kan

zulhilmi tempoyak berkata...

Umatmu merinduimu Ya Rasul Allah...

dhiera berkata...

@Cik Lia Lomi
bagus kan?

dhiera berkata...

@mama aini
tak pe la mama. mama perlukan rehat yg banyak~

dhiera berkata...

@アヌムちゃん
salam maulud nabi jugak~

dhiera berkata...

@KhaiRin : anies
banyak kan selawat ke atas nabi naa..
keje!! orang sakit tak pernah cuti

dhiera berkata...

@J.Syazwana
salam maulidur rasul wana.. mane hilang ni?

dhiera berkata...

@budak
betul2~

dhiera berkata...

@nabilah_2908
keje..naseb kite sama nabilah. besok pun keje~

dhiera berkata...

@HeNRieTTa JoSe
terima kasih. banyak selawat ke atas nabi junjungan kita

dhiera berkata...

@cik pha
cik pha mane hilang?

dhiera berkata...

@aReLaN
ya betul!

dhiera berkata...

@zulhilmi tempoyak
perbanyakan selawat~

cik-zura berkata...

salam maulidur rasul,
tq blogwalking ke blog kita..
hehe..

alamak.. org gedangsa ker?
saya sekolah rendah kt sana dulu..
uhuk..

salam kenal :)

Cikgu Ma berkata...

salam maulidurrasul...

letih dok siapkan lesson plan yang tak siap2...huh!!

syafiqakarim berkata...

salam maulidur rasul :)

Afzainizam berkata...

yup salawat dan salam pada junjungan nabi kita..

۞۞۞۞ Salam Maulidul Rasul ۞۞۞۞
diy pemasangan carpet dan insulflex lantai kereta

rozeeta rashid berkata...

salam maulidur rasul dhiera. =)

Juliet_iRa~" berkata...

salam maulidur rasul k.dhiera..:)

pss : semangat tu harap2 kekal smpai bila2 la..heeee ;p

k.dhiera tak cuti ke?

.izzati liyana. berkata...

salam maulidur rasul..

saya lagilah terlambat. hee. baru nak start mengikuti perkembangan blog balik setelah 4 bln menyepi.