Sabtu, 14 April 2012

Jom pergi Mid Valley

Salam pembuka bicara...


Jarang-jarang saya update waktu weekend. Biasanya, hari cuti macam ni blog pun bercuti jugak.


Sabtu ahad ni apa plan korang? Kalau yang tak ada plan tu, meh la singgah Mid Valley hari ini (sabtu) dan ahad (besok). Datang mid valley tu pergi exhibition hall dorang ok! Ada saya yang bertugas di sana.


Sebenarnya, bulan April adalah bulan pemakanan (nutrition month). Jadi, sabtu ahad ni ada saringan kesihatan percuma untuk semua pengunjung. Boleh cek kolesterol, cek gula dalam darah, cek peratus lemak dan lain-lain. Dapat penerangan percuma dari nutritionist dan dietitian lagi. Selain itu, ada permainan menarik berkaitan pemakanan yang boleh kita belajar.




Yang menarik sekali, boleh lah jumpa saya. hukhuk. Saya bertugas besok (hari ahad) sesi petang.


Jom jom datang meriah kan nya. Dapat makanan free jugak taw.


xoxo

13 komen:

NIZAM berkata...

macam best tp jauh la plak. haha.

selamat bertugas dihujung minggu. :))

KhaiRin : anies berkata...

dhiera nk mai la hang kat booth mn?

Juliet_iRa~" berkata...

wahhh hee ada nutrion exhibition la ea?

ahad nak rehat la kak..ngeee

Afzainizam berkata...

Uihhhh mid valley selalu ada exhibition tu yang menariknya nak lepak kat sini...
kamu joint balik ker nutri fun ni... tak perr boleh datang nak cek kesihatan kat sana nanti...


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
pasang roof rack carrier atas kereta

Zakia berkata...

best~ xpenah gi mid valley

cik pha berkata...

kalau aku p,agak2 kau nak belanja aku x hehehehee

BENA berkata...

patutlaaa bena tengok tweeter ramai yang tweet nak pergi mid valley . heeee :)

cik dila berkata...

haha,ingat kan akk gi midvalley nak bershopping. :D

HeNRieTTa JoSe berkata...

bestnye...tp xdot pergi..hjg bln nie bru nk trun kl...dh lmer xlayparking at midvalley....

♥cmª shIemª♥ berkata...

Huhuh..baru jenguk blog kamu hari ni…terlepas suda…

J.Syazwana berkata...

alamak tak tahu.
kalau tak boleh pergi semalam.
takde buat ape pon kat rumah.
wuwuuuu Y_________Y

nabilah_2908 berkata...

kalau kat Melaka nak gak pergi...leh skodeng Dhiera..hehe.. ;)

Hanie Dew berkata...

ni sume salah bos aku bagi keje byk byk jadi aku telepas entry ni !! cisss...