Khamis, 19 April 2012

Photobook Malaysia

Salam pembuka bicara...


Hari ini sudah 4 bulan 4minggu 2 hari bergelar tunangan orang. Baru semalam saya hantar order untuk album tunang.


Masa bertunang hari tu, pak su saya bagi servis fotografi percuma. Pak su saya memang freelance photographer.  Tapi saya kata nak shoot, edit dan burn sahaja. Tak nak lah susah kan paksu. Dah la free kan? Tapi dah ada gambar tak kan tak ada album kan? Setelah berbincang dengan tunang, untuk album kami beli voucher photobook dekat groupon je. Jimat. 1 photobook berharga RM54. Kami beli dua photobook. Tarikh akhir menggunakan photobook ni adalah hari ini.


Nampak tak betapa saya suka buat kerja lambat-lambat. Dah nak expired baru nak buat. Nah sedikit treaser album tunang kami yang softcopy sahaja.




Dah siap album sepenuhnya baru la kite treaser kan?


xoxo

13 komen:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata...

hari yg bahagia mesti kena abadikan ... hehe :)

Zakia berkata...

Bestla photography percuma..

J.Syazwana berkata...

nak tengok lagi.
huhuhu

KhaiRin : anies berkata...

simpan wat kenangan

deeya berkata...

tarikh akhir ? macam picnik.com pulak . ahakz !

HeNRieTTa JoSe berkata...

xpe la...asal ada...xkisah la print ke digital kew...yang penting....kenangan perlu ada...moment yang berlalu, xkan berulang....

aReLaN berkata...

uish...teaser dlu tu.hehehe..saya ni bertunang sama ngan hari nikah.

♥ Cmª shIemª♥ berkata...

mesti adekan..utk kenangan photo book ni.. :)

Hanie Dew berkata...

untunglaaaa ada photog free.

groupon ni mmg murah deal dia.

tak sabar nak tengok. bila siap?

Ezad Skytech berkata...

wahhh..untung la dpt free kan..best2..

> hari2 bahagia mcm ni kena la simpan dijadikan kenangan kan..:D

amna berkata...

kenangan berbahagia :)

mama aini berkata...

kenangan indah memang sesuai diabadikan utk tatapan bakal ank2 & cucu dhiera yg akan datang..ha2x..

Afzainizam berkata...

eeemmm kata orang masa bertunang mmg manis... so mmg kena abadikan dalam kenangan...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
sport rim rs watanabe