Rabu, 18 Januari 2012

WW: kereta

Salam pembuka bicara..

Cuba teka kereta apa? hehehe


xoxo

19 komen:

pena rozie berkata...

x mampu nak beli

Kakzakie berkata...

Kakak nie kalau nama kereta apa pun tak tahu. Yg tahu toyota unser, pesona, waja, iswara sebab ini kereta yg ada di rumah kakak...

Apple Pink berkata...

wow...dari bentuk belakang macam Nissan Fair Lady... :) not sure

Nurul Iman Rosman berkata...

kereta Mr. Bean, haha :D

KhaiRin - anies berkata...

slalu nmpk tp x alert...nissan coupe?

ain berkata...

AUDI TT i guess?

rasanya laa...saya yakin ngan jawapan saya...

kalau betul, dhiera nak kasik ape?

=p

mizzura berkata...

macam nissan fairlady ler..pasti!

CIK MAY berkata...

oh..saye jahil name2 kete...perodua dgn proton tau la..haha

nabilah_2908 berkata...

erm...tak bape kenal la keta2 jenis macam ni.. :)

cik pha berkata...

ehh keta aku! camnoo leh melomapt ke dalam blog kau ni hehhe

ain berkata...

macam PORSCHE CARRERA pun ade...

Nurul ain berkata...

kereta apa tu??

BENA berkata...

bena : ehhh lady bird

si dia : HAHAHAHAHA . fair lady la sengal


bena : hahahaha




:)

Juliet_iRa~" berkata...

audi ke?hee..sll gak nmpk tp chinese y bw..:)

psss : nothing fishy laa k.dhiera..hee..blogger tu sj2 je guna nama n letak gambar ira..skang dah x da..;p

♥cmª shIemª♥ berkata...

kete ape ye...cam penah nampak ermmm mcm nissan pun hade..

aReLaN berkata...

macam porsche carrera S.fairlady lampu belakang dia jauh lagi menonjol dan tajam daripada ni.hehehehe...

fiezah91 berkata...

haha. entah. keta apa tu. haha. bab kereta ni memang gagal :p

*wink* berkata...

audi..kot...

Kancil 8349 berkata...

cantik...